Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Tragedie la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Un bărbat din Poiana Teiului s-a aruncat pe geam!

Încă o tragedie a avut loc azi, 11 septembrie, prin actul disperat al unui om, dascăl la o Biserică din comuna Poiana Teiului (Biserica Poiana Răchiței), acela de a‑și curma viața. Din primele informații, se pare că bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, bolnav de mai mulți ani, a clacat și s‑a aruncat de la etajul II al Spitalului din Piatra-Neamț, gestul lui fiind al doilea eveniment de acest gen, din anul acesta.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a confirmat pentru publicația noastră decesul pacientului în cadrul unității spitalicești în noaptea de 10 spre 11 septembrie. Acesta și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul secției de Boli Interne.
Bărbatul suferea de o boală extrem de gravă la nivelul ficatului și pe fondul bolii a dezvoltat și tulburări psihice. A ajuns la spital într-o stare deloc bună, medicii au încercat să îl stabilizeze, dar, conform spuselor managerului Codruț Munteanu, „seara, în jurul orei 23:00, a sărit din salonul lui de la Boli Interne. Un pacient a încercat să îl prindă de picior, dar fiind prea slăbit nu a reușit să îl țină și acesta s-a aruncat pe geam. Bolnavul a fost recuperat, era chiar dr. Atănăsoaie de gardă și mi-a relatat povestea, l-au dus în UPU, nu s-a putut interveni chirurgical și a fost dus în ATI, unde a decedat. O tragedie, avea doar 40 de ani…
Dumnezeu să îl odihnească!
Condoleanțe familiei!

Sursa: ZiarBicaz.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *