Tragedie în Neamț: Mama și 2 copii, arși de vii la Poiana Teiului [FOTO/UPDATE]

FOTO: ISU Neamț

În această seară (15.09), în jurul orei 23.00, pompierii s-au deplasat cu mai multe autospeciale la un incendiu izbucnit la o locuință particulară în localitatea Săvinești, comuna Poiana Teiului.

Din primele informații obținute pe surse, doi copii și mama acestora au fost scoși din locuință decedați. Fetița avea în jur de 7 ani, băiețelul până în 2 ani și mămica în jur de 30 de ani. Tatăl se afla la serviciu. Se presupune ca aveau o centrală pe rumeguș și de acolo ar fi izbucnit incendiul. (UPDATE: informația a fost confirmată de ISU Neamț)

Potrivit ISU Neamț, incendiul se manifestă la acoperișul unei locuințe cu etaj și la o anexă. Se deplaseaza în sprijin două echipaje de la Detașamentul Tg. Neamț cu două autospeciale. La locul intervenției se află și SVSU Borca.

Revenim cu informații.

Update:

Incendiul de la Poiana Teiului a fost lichidat în jurul orei 03.00.

Cauza probabilă: jar sau scântei căzute din sistemele de încălzire pe materiale combustibile.

Tatăl fetițelor precum și bunica paternă au suferit atacuri de panică. Echipajele medicale aflate la fața locului le-au acordat îngrijiri medicale. Aceștia refuză transportul la spital, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate