TRAGEDIE! Femeia împușcată din Farcașa a lăsat în urmă 2 copii

5

O adevărată tragedie s-a produs într-o familie din Farcașa. Gabriela Z., de 35 de ani, din satul Stejaru, a fost împușcată mortal în această seară de soț. (click aici pentru articol)

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii și au pornit în căutarea criminalului. Se pare că bărbatul deținea o armă neînregistrată.

Sunt filtre de poliție în toate localitățile din zonă. Până la Piatra-Neamț sunt oprite mașinile.

Revenim cu informații

În urma Gabrielei au rămas doi copii, o fată în clasa a 5-a și un băiat la liceu.

Condoleanțe familiei!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. florin bucuŕ spune

  frumos comentariu dumnezei s o ierte si subscriu sa i dea pe viata

 2. Vasilica spune

  Dumnezeu sa o ierte și sincere condoleante familiei durere mare acest criminal merita închisoare pe viata o omorît mama copiilor nu sa gîndit unpic la copii

 3. Iadul va asteapta spune

  Au ramas si fara tata dragii mei …Nu vedeti ca in ziua de azi vezi tot felul de crime pt motive de 2 lei .In cazul acesta , curios e ca nimeni nu pune in ecuatie motivul nenorocirii , care poate fi de natura amoroasa iar ajungerea la crima dovedeste o treaba grava in care anturajul probabil sa fi fost complice in detrimentul sotului care a aflat cine stie cum …asa ca dragi ticalosi care va prefaceti sensibili si piosi sangele si viata acestor 4 victime vor fi platite de plozii vostri pe merit sa nu credeti ca vor scapa , o sa vedeti ca Dumnezeu exista la timpul potrivit ,daca omenie va lipseste salbaticilor analfabeti prefacuti .

 4. Lacramioara Tanase spune

  Dumnezeu sa o ierte.
  Lui sa i dea detentie pe viata.
  Au ramas saracii Copii fara Mama.
  Dumnezeu sa i intareasca sa treaca peste asa tragedie.

 5. Nelu spune

  Dumnezeu să o Odihnească ! I ar la Copii Tărie și Gândul cel BUN sa fie Uniți , fratele că este mai mare sa aibă de grijă surorii sale și de. Căsuța lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate