Traficul greu- deviat pe drumurile județene până la repararea podului de la Girov

2

DRDP Iași- Secția de Drumuri Naționale Piatra Neamț intenționează să introducă restricții privind limitarea greutății vehiculelor la 15 tone și limitarea vitezei la 30 km/h, pe podul de pe DN 15D, km 9 + 510 peste râul Cracău din localitatea Girov.

Aceste măsuri sunt determinate de degradarea avansată a podului, vechi de peste 50 de ani, precum și de respectarea prevederilor din expertiza tehnică făcută la acest pod în decembrie 2016.

Pentru introducerea restricției de tonaj s-a solicitat Consiliului Județean (CJ) Neamț aprobarea devierii traficului de pe ruta Piatra Neamț- Roman (DN 15 D) pe drumurile județene DJ 156A Roznov – Dobreni, pe DJ 208G tronson Girov- Totoiești și pe DJ 155I tronson Totoiești- Humulești (Târgu Neamț), până la repararea podului (18 luni).

Solicitarea a fost aprobată de consilierii județeni în ședința ordinară de vineri, 26 iulie.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. vali spune

    O problema grava este prezenta pe marginea drumurilor nationale, judetene, comunale a AMBROZIEI, planta deosebit de toxica in aceasta perioada cand este inflorita. Polenul ei produce intoxicatii grave la oameni dar in special la copii. Pe drumurile P. Neamt-Roman pe care am circulat ieri santurile sunt pline de ambrozie, in Negresti, in P.Neamt-zone marginale, peste tot. Este data Legea 62/2018 pt starpirea plantei dar nimeni nu o aplica. Cred ca ar trebui sa va implicati si d-voastra mass-media intr-o campanie in acest sens.

  2. George spune

    Oare nu era mai simplu pe ruta: Girov-Doina-Dochia-Dănești-Girov? Întreb că nu rețin să fi văzut restricții de tonaj pe această parte.
    De fapt ocolirea pe la Humulești cred că-i pentru muritorii de rând, iar prin Dochia e pentru șmecheri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate