Traficanții de droguri din Piatra-Neamț au ”relații” în poliție?

4

În cadrul unor investigații jurnalistice despre traficul de etnobotanice și droguri ușoare din Piatra-Neamț, persoane diferite care nu se cunosc între ele ne-au povestit, unele chiar cu amănunte, despre relațiile pe care le are un important traficant din Piatra-Neamț cu cineva din poliție.

Secvența de declarație pe care o puteți asculta mai jos este a unei surse care ne-a cerut protecția identității inclusiv față de organele de cercetare penală din Neamț, dar avem permisiunea să oferim înregistrarea brută și datele de contact ale persoanei care este dispusă să depună și mărturie în cadrul unei cercetări penale instrumentate de anchetatori din alt județ sau din București.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. nicolae toma spune

  Pai de ce sunteti asa mirati? Este absolut firesc,mai ales pe plaiurile mioritice,ca un politist superior sa fie amic bun cu un traficant de droguri. Doar nu credeti ca s-a facut politist sa apere cetatenii….nu fiti asa naivi. In Suceava cu lemnul,aici cu droguri,in Bucuresti cu masini furate….fiecare zona cu specificul ei.

 2. Oleaca spune

  Nu se ia nici o masura in ce priveste crasma ordinara din statia de taxi cartier Maratei piata. Pe langa bauturi contrafacute se vand si etnobotanice .

 3. se fac ca nu vad spune

  dupa ani de zile de ce siau lipiti apartamente si cumaprat masini de la 10 mii de euro in sus, vreti tot voi sa faceti treaba politiei ? Vinzi mai bine de 4-5 ani si faci plata la betiv si lumea se intreabaaa, da de ce nu ii aresteaza ? cine sa ii aresteze ? betivu ? gusa a plecat pe bacau si femeia e femeie..

  1. mickey999 spune

   Nu am inteles nimic din ce ai spus . Mai incearca o data, te rog .Foloseste cuvinte simple si punctuatia adecvata ca sa te faci inteles.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate