Traficanți de droguri în Neamț

1

1.500 de grame de fragmente vegetale cu aspect de cannabis au fost ridicate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma a patru percheziții efectuate la persoane bănuite de  trafic de droguri de risc și deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Trei persoane au fost reținute.

 La data de 3 martie  a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Neamţ, cu sprijinul  luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamț, au desfășurat o acţiune pentru combaterea traficului ilicit de droguri și a comerțului de substanţe susceptibile a avea efecte psihotrope.

Poliţiștii au efectuat percheziţii la locuinţele a trei bărbaţi, cu vârste între 20 și 37 de ani, toţi din Roman, bănuiţi că ar fi desfășurat activități de aprovizionare, comercializare și consum propriu de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate 1,5 kg fragmente vegetale cu aspect de cannabis destinate comercializării, un cântar electronic folosit la porţionarea și cântărirea substanţelor, precum și mai multe grindere utilizate în vederea prelucrării substanței vegetale.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române.

droguri-2 droguri-1

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. roshul spune

    anticoruptia direct consum si trafic de cocainah in mall vitan la cazinouri la neamul preda au relatii puternice si prin bagdasar arsenii .
    au si blat si pe pe la [email protected] .
    cum ar raspunde anticoruptia daca un brancardier a omorat un pacient – si ce ? .
    pentru etajul 8 .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate