Traficant de droguri din Neamt

0

Vineri, 18 iunie 2010, a fost predat de autoritătile din Olanda si încarcerat în Arestul Sectiei 5 Politie Bucuresti, Asavei Ioan, de 28 de ani, din Roman, care era dat în urmărire internatională si poseda un mandat european de arestare, deoarece se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 5 ani pentru comiterea de infractiuni la regimul stupefiantelor.
În fapt, în mai 2006, tânărul a plecat în străinătate pentru a cumpăra droguri. În iulie 2006, a trimis din Germania un colet ce continea droguri. Asavei Ioan a fost arestat în Olanda la data de 9 aprilie 2010.

Singura tara din lume care reuseste sa tina oarecum sub control traficul de droguri este China dar in aceasta tara pedeapsa pentru infractiunile la regimul stupefiantelor este pedeapsa capitala,  procesele pentru aceste fapte se desfasoara in maxim 2 saptamani iar  factura pentru munitia folosita la executie este trimisa spre decontare familiei condamnatului.

Pentru a descuraja orice activitati ilegale , legislatia Chinei permite retinerea pentru identificare sau cercetare timp de 6 luni de zile .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate