Trafic de droguri de risc și mare risc, în NEAMȚ

0
Imagine cu caracter ilustrativ

La data de 5 mai 2021, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Tarcău.

Acesta era condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 2 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc şi constituirea unui grup infracţional.

În fapt, în luna noiembrie 2019, a inițiat și constituit un grup infracțional organizat strcutura pe baza relațiilor familiale și de prietenie.

De asemenea, în perioada septembrie– decembrie 2019, a deținut și pus în vânzare, prin intermediul unui alt tânăr, cantitatea de 500 de grame cannabis și 30 de comprimate ecstasy.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

În cursul aceleiași zile, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr de 22 de ani, din Pângărați.

Acesta era condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și o lună de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În fapt, în perioada 15 noiembrie – 14 decembrie 2019, cel în cauză a deținut fără drept droguri de risc pentru consum propriu.

Totodată, în perioada de referință, a vândut droguri de risc și de mare risc, respectiv cannabis și ecstasy.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate