Track Day – Prejmer Circuit – Audio Class Drift Team

0

prejmerEchipa Audio Class Drift Team va sustine duminica 22.03.2015 o sesiune de antrenamente si teste cu 2 din masinile echipei – Nissan PS13 V12 si Nissan S13 V12 turbo pe circuitul Prejmer Circuit de langa Brasov cu ocazia primului track day care permite si practicarea drift-ului pe circuit! La masina lui Catalin Trifan inca se lucreaza insa avem incredere ca va fi gata pana la sfarsitul saptamanii.
Aceasta prima iesire pe circuit in 2015 este un bun prilej ca pilotii echipei sa testeze noile modificari aduse masinilor in perioada off-season si o ocazie buna de a se antrena pe un circuit in adevaratul sens al cuvantului avand in vedere lipsa acuta a spatiilor de antrenament cu care se confrunta marea majoritate a pilotilor din Romania.
Catalin Trifan si Ilarion Grigorici se pregatesc astfel pentru a aborda noul sezon al campionatului national de drift cu un mic avantaj fata de ceilalti piloti care inca nu s-au dezmortit dupa perioada de pauza din aceasta iarna. Avand ca obiective clasarea cat mai sus in clasamentul campionatului national cei doi vor incerca sa profite la maxim de acest track day contra cost si sa petreaca cat mai mult timp la volan antrenandu-se pentru prima etapa din noul sezon ce va avea loc in luna Aprilie la Iasi!
Asadar va asteptam la circuit Duminica sa incingem motoarele si anvelopele impreuna!

Audio Class Drift Team

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate