Tovarasul Culita Tarata ofera noi dovezi de lasitate

4

Aflat intr-o emisiune, presupun inregistrata la Est TV la care sunetul se tot intrerupea si era in urma imaginii cu cateva secunde, marele om politic Culita Tarata a sarit la gatul unui politician nemtean din zona orasului Targu Neamt, dar intr-un gest de lasitate profunda culita-la-estnu a avut curajul sa zica si numele celui de care vorbeste urat motivand ca nu merita atentia, dar in realitate acordandu-i mai toata atentia si sarind ca un pickup stricat  de la orice subiect inapoi la politicianul la care tot facea aluzii si despre care zicea ca este ” un individ care nu merita atentie la care nici nu vreau sa-i pronunt numele da cand ai ajuns dintr-un traficant de valuta din fata de la hotel de la Targu Neamt, un individ care nu facea altceva decat sa, din ce vorbeste lumea, facea prin 92 – 93 Belgia Germania, unii afirma ca participa si la spargerea caselor…Plimbatoru de geanta pana la Bucuresti si inapoi, pana mai ieri n-avea bani de motorina si acuma deodata vezi co-inflorit si te-intrebi cum un parlamentar dispune de asemenea valori intr-un timp atat de scurt…”
In afara de cativa interesati profesional de ce zice Tovarasul Tarata nu cred ca a putut cineva sa urmareasca mai mult de 5 minute emisiunea care iti viola privirea si in care tot a zis el in legea lui de individul de la Targu Neamt si a consumat aproape o ora inutil saliva deoarece tot efortul a fost efectiv in vant caci soarta sau sabotorii au facut imposibil de vizionat emisiunea si desigur au dus in derizoriu ditai postul regional.
Speram ca pe viitor Tovarasul Culita Tarata sa devina barbat si sa nu-i mai fie frica sa rosteasca numele celor pe care-i improasca cu noroi, caci vrajeala de spate de ferma ca nu merita sa zica numele cuiva e valabil cand spui o propozitie despre respectivul si gata, nu cand repeti obsesiv lucruri la adresa cuiva si dupa aia in mod penibil zici ca nu merita sa discuti de el.
Oricum ni s-a facut mila de saracul Tovaras Culita Tarata care datorita „agendei incarcate” ajunge foarte rar la televizor sa isi zica oful si atunci iese buleala tehnica de parca era don’ presedinte din alt film. Nu-i asa ca soarta e ciudata rau? Dupa ce a investit omul atata suflet in televiziunea aia chiar la el sa nu mearga … nasol moment.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Cornelus spune

  Din cate vad, Subiectul zilei era „Consiliul Judeţean Neamt – Realitati, prioritati, perspective”. Sa inteleg ca din realitatile, prioritatile si perspectivele CJ Neamt face parte acel individ din Targu Neamt, despre care vorbeste Culita Tarata?

 2. Mircea spune

  Tot e bine ca „tovarasul comandat suprem” a inceput sa se teama de un proces de calomnie impotriva sa din partea celui pe care nu conteneste sa-l improaste cu toate alea. Cand nu poti sa te lauzi cu realizarile tale arunci laturi in capul celor care face efectiv ceva, pt ca nu cumva sa se observe cat de mic-mic esti, in ciuda buzunarului mare-mare.

 3. Stefan spune

  Hopaaa, ia ca nenea Tarata vb de cum au „facut” alti bani, dar nenea Tarata … cum de ai ajuns dumneata pe locul 37 in top Capital??? afaceri curate ? vai vai vai .

 4. marius spune

  Incredibil cum de si-a rapit din timpul pretios domnul … si evident sa arunce cu noroi, ceea ce doar el stie sa faca. Cel mai bine ar fi sa se uite in gradina domniei sale inainte de a arunca piatra. Sa nu uitam cine si ce face „domnul” de la UNPR.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate