Tot mai multe incendii în județul Neamț

0

Marţi, 11.08.2015, la ora 15:58, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu devegetaţie uscată, pe o proprietate din localitatea Ceahlău. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Gărzii de Intervenţie Poiana Teiului cu o autospecială de stins incendii şi doi membri ai SVSU Ceahlău cu o autospecială, care au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafaţă de 40 mp., unde ardeau un gard de mărăcini şi crengi uscate ale unor arbori care delimitau proprietatea de un teren cu fân. Forţele au stins în scurt timp incendiul, în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

Marţi, 11.08.2015, la ora 16:33, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat că arde vegetaţie uscată pe un teren din satul Târzia, comuna Brusturi. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşimagesamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi au lichidat incendiul izbucnit din cauza focului deschis în spaţii deschise, în urma căruia a ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp.

Marţi, 11.08.2015, la ora 17:09, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren din localitatea Dumbrava Roşie, aflat în apropierea DC 130. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi au lichidat incendiul, în urma căruia a ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

Marţi, 11.08.2015, la ora 23:56, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu într-o gospodărie din oraşul Târgu Neamţ, strada Tăbăcari. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi au lichidat incendiul, în urma căruia au ars o magazie din lemn, pe o suprafaţă de aproximatv 25 mp, patru paturi, patru uşi din lemn şi articole de îmbrăcăminte. Cauza probabilă a incendiului: acţiunea intenţionată.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate