Top rating ziare online Neamț – primele 3 luni 2022

0

În primele 3 luni ale anului 2022, publicația ziarpiatraneamt.ro s-a detașat semnificativ de restul publicațiilor din Neamț, deținând locul întâi.
Trafic ziarpiatraneamt.ro:
Ianuarie – 355.000 vizitatori unici
Februarie – 271.000 vizitatori unici
Martie – 292.000 vizitatori unici

Și din punct de vedere al abonaților canalelor de Youtube asociate publicației noastre, ca număr de urmăritori pe Facebook sau ca autoritate a publicației în Google ne aflăm pe primul loc.

Analiza a fost făcută asupra publicațiilor din Neamț care își expun public traficul.

Acest loc unu în media locală nu este doar al nostru, ci și al cititorilor noștri care au ales să se informeze de la noi, au interacționat cu articolele noastre și de multe ori au colaborat cu noi, ocazie cu care le mulțumim frumos.

Este foarte posibil ca acesta să fie ultimul top prezentat de ziarpiatraneamt.ro.
În ceea ce privește publicația noastră, de acum înainte, până ce condițiile tehnice vor face posibile unele însumări de audiențe, traficul de pe site va deveni irelevant, motiv pentru care nu îl vom mai afișa. Urmează să trecem la un nou concept de ziar „multi-platform” care va oferi materialele media complete pe mai multe canale de comunicare fără să mai direcționeze toți cititorii spre site. Dorim să ridicăm nivelul conceputului de ”user friendly”, inovând totodată conceptul de ”multi-platform”

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate