TOP 6 achiziții importante pentru autoturismul tău

0

În zilele noastre, deplasările sunt din ce în ce mai ușoare datorită mașinilor. Tocmai cu acest prilej, toată lumea petrece foarte mult timp la volan, iar această experiență poate fi îmbunătățită cu ajutorul unor investiții în accesorii de calitate. Acestea îți vor transforma orice călătorie într-o experiență mult mai sigură și plăcută.

Optează pentru achiziții inteligente când vine vorba de mașina ta, pentru a putea beneficia de drumuri pline de satisfacții. Mai jos vei găsi o listă cu 6 posibile achiziții ce să îți asigure deplasări plăcute.

Iată 6 investiții pe care trebuie să le faci pentru mașina ta!

1.    Anvelope calitative

Anvelopele joacă un rol crucial în siguranța deplasărilor tale. În funcție de sezon, acestea trebuie schimbate pentru a fi conform prevederilor legale. Pe lângă cerințele legislative, anvelopele asigură performanță și confort în timpul condusului. Achiziția unora de calitate îți va oferi o aderență și o tracțiune bună pe orice tip de drum. În cazul unor situații de urgență, niște anvelope calitative și adaptate sezonului respectiv, îți vor putea permite frânarea bruscă sau evitarea obstacolelor. Dacă ești în căutarea unor articole de calitate, pe janta.ro poți găsi diverse modele și dimensiuni potrivite pentru mașina ta.

2.    Jante

Jantele au, de asemenea, un impact major în performanța în timpul condusului. În funcție de preferințele tale, poți opta fie pentru cele din aliaj de aluminiu, fie pentru cele din oțel. Cele din aliaj, asigură eficiență în ceea ce privește consumul de combustibil, precum și o conducere agilă. Cele din oțel sunt rezistente și mult mai durabile. Ele sunt utilizate mai ales în condiții de iarnă.

3.    DVR 

DVR (Digital Video Recorder) reprezintă un dispozitiv capabil să înregistreze video și audio în timpul deplasărilor. Acesta este foarte util în cazul unor accidente posibile pe drum. Cele mai întâlnite dispozitive, folosesc ca sursă de alimentare chiar bricheta din dotarea mașinii. Ele se montează pe parbriz și sunt prevăzute cu un suport special de susținere.

4.    Sistem de navigație 

Un sistem de navigație GPS este extrem de util în cazul călătoriilor. Ele sunt un ajutor de nădejde în ceea ce privește planificarea rutelor posibile, evitarea traficului, reușind astfel să ajungi la destinație cât mai rapid posibil. Optează pentru unul ce permite actualizarea în timp real, reușind astfel să îți ofere cea mai bună variantă posibilă conform cu condițiile de trafic prezente atunci.

5.    Modulator Bluetooth

Un modulator este extrem de util. Cea mai utilizată funcție este cea pentru convorbirile hands-free. Tot ce trebuie să faci este să îți conectezi telefonul cu ajutorul funcției Bluetooth, iar mai apoi toate apelurile telefonice îți vor fi preluate de către modulator. Astfel vei reuși să îți păstrezi poziția corectă în timpul condusului, în timp ce porți o discuție telefonică.

6.    Suport pentru telefon

Suportul pentru telefon este un accesoriu foarte important, atât pentru confortul tău cât și pentru siguranța în timpul condusului. Există diverse modele, printre care cel ce se atașează pe parbriz, cel cu prindere de grila de ventilație sau cel de bord. Optează pentru un suport reglabil, pentru a se putea potrivi pentru diverse modele de telefon.

Așadar, echipează-ți mașina cu aceste accesorii ce îți vor îmbunătăți experiența condusului. Adaptează-le în funcție de nevoile tale!

Sursa foto:freepik.com

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate