TOP 4 agenții SEO din Neamț care îți pot ajuta afacerea

0

Felicitări, site-ul tău tocmai a devenit public! După mult timp pe care l-ai petrecut gândind pagina web, adăugând toate elementele de care e nevoie pentru a atrage clienții, de la descrierea serviciului sau a produsului și a echipei, până la conceperea unei sigle originale, a unui slogan care atrage și, în plus, prezentarea tarifelor, a testimonialelor și a datelor de contact, aceasta tocmai a devenit publică. Cu toate acestea, în afară de prieteni sau familie, prea puțini sunt cei care o vizitează. 

Care este soluția? Ei bine, ceea ce îți lipsește este optimizarea SEO. În engleză, acronimul vine de la Search Engine Optimization și se ocupă cu metodele prin care site-ul tău poate să se clasifice cât mai sus în căutările Google, prin atragerea traficului organic, adică neplătit, la tine pe pagină. În epoca actuală, când omul este învățat să primească informația ușor și rapid, nimeni nu mai este interesat de o “căutare mai adâncă”. De aceea, dacă website-ul tău apare pe pagina a 3-a sau chiar mai departe în Google, atunci sunt puține șanse să captezi atenția publicului. 

Așadar, observi cât de importantă este o agenție SEO care să te ajute la acest capitol. De aceea, dacă ești din Neamț și vrei să obții clienți noi cât mai repede, află în continuare la ce firme trebuie să apelezi!

Iată cele mai bune agenții SEO care activează și în Neamț!

1. SEO Cupcake

Secretul din spatele unor servicii de calitate este întotdeauna echipa care le prestează. Și, chiar dacă acest lucru este valabil în orice domeniu, atunci când vine vorba de optimizarea SEO este cu atât mai important. 

Cei de la SEO Cupcake sunt conștienți de acest lucru, de aceea, au strâns laolaltă o echipă de oamenii bine pregătiți în domeniu pentru fiecare departament. Începând de la programatori și graficieni care să se ocupe cu crearea identității vizuale a brandului tău și a unui website personalizat pe o temă prestabilită, la un personal de Account Management dedicat și specialiști SEO, care concep întreaga strategie de promovare, incluzând identificarea cuvintelor cheie, crearea de conținut și publicarea pe site-uri relevante, ești asigurat pe toate planurile. 

De asemenea, pentru rezultate și mai bune, pachetele includ și servicii Pay-Per-Click, care se ocupă cu promovarea brandului prin advertoriale pentru Google, Facebook, Instagram sau YouTube. Totul este upgradat constant, conform noilor reglementări de la Google, de aceea poți fi sigur că afacerea ta va fi mereu în pas cu tehnologia!

2. Gun Media

A doua agenție SEO din acest top, deși nu se poate lăuda cu o echipă atât de variată și bine pusă la punct ca cea de pe locul 1, nu rămâne foarte în urmă la acest capitol. Toți membrii sunt dedicați și foarte profesioniști, după cum declară mascota lor virtuală Billy. 

Pentru implementarea campaniei de marketing au înființat 3 departamente mari: SEO, Google Ads și Social Media. În timp ce echipa de SEO se ocupă de strategiile de tip SEO On-page și Off-page, cu ajutorul copywriterilor ce redactează articolele de promovare, cele de Google Ads și Social Media au sarcina de a crea conținut plătit atractiv și user-friendly pentru platformele online. În plus, brandul este adus și mai mult în atenția publicului cu ajutorul reclamelor de pe Pinterest sau Linkedin. 

3. Optimpro

La fel ca cei de la Gun Media, și cei de la Optimpro își împart munca în 3 echipe axate pe optimizare SEO, Google Ads și Social Media Marketing. Dacă ești cu afacerea la început de drum și nu știi încă exact ce trebuie să faci pentru a o promova mai eficient, ei îți oferă, în plus, un audit gratis cu specialiștii SEO care să te sfătuiască, dar și unul pentru Social Media, de data aceasta contra cost. 

Departamentul de SEO se ocupă cu aceleași lucruri, crearea site-ului și monitorizarea lui sau strategii de tip SEO On-page și Off-Page. Lucrurile stau la fel și în cazul celui de Google Ads. Inovația vine, însă, în cadrul celui de Social Media Marketing. Pe lângă reclamele plătite pentru Facebook și Instagram, ei se vor ocupa și cu serviciile de Brand Storytelling. Cu alte cuvinte, vor încerca să adauge strategiilor de marketing și o notă de umanitatea, care să creeze o conexiune la nivel afectiv cu clientul și să îl determine, astfel, să cumpere produsul. Cum pot face aceasta? Prin crearea unor povești de succes despre brandul tău.  

4. MO Marketing

Deși nu atât de populari ca agențiile de până acum, cei de la MO Marketing impresionează prin meticulozitatea prin care și-au grupat echipele. În mare, acestea sunt grupate pe 2 departamente: SEO și PPC. Cu toate acestea, există și cel de Content Writing, anexat celui de optimizare SEO.

Diferit este faptul că poți apela la serviciile lor prin două modalități: fie achiziționezi pachetele de servicii SEO standard, fie, dacă vrei numai un singur tip, poți primi o ofertă individuală. De aceea, există secțiuni separate pentru consultanță SEO, SEO On-page, SEO Off-Page, campanii de PPC sau servicii exclusive de Content Writing. Poți vorbi înainte cu un specialist și, în funcție de sfaturile lui, să optezi pentru una dintre cele două opțiuni.

Așadar, dacă ai o afacere în Neamț, iată la ce agenții de SEO ar trebui să apelezi prima dată. Dedicarea și profesionalismul lor se va vedea imediat, iar rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare! 

Sursa foto: Unsplash.com

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate