Top 3 materiale în trend pentru hainele sport de damă

0

Hainele sport sunt versatile și pot fi purtate atât de bărbați, dar și de femeile care vor să se simtă bine în timpul liber. În ultima vreme, treningurile au devenit din ce în ce mai prezente în garderobele doamnelor și domnișoarelor de toate vârstele, însă pentru a fi într-adevăr la modă, acestea trebuie să fie confecționate din anumite materiale.

Dacă îți dorești o schimbare de stil sau, pur și simplu, cauți să adaugi câteva noi piese vestimentare sport în dulapul cu haine, mai jos vei descoperi ce se poartă în aceasta materie în acest an.

Cele mai populare 3 materiale pentru hainele sport pentru femei

1.    Moltonul pentru piese oversize

Moltonul este un material greu, ceea ce îl face perfect pentru hainele sport care se poartă în perioadele reci de toamnă, iarnă și primăvara timpurie a anului. Având în vedere ca în acest sezon se poartă pantalonii și bluzele de trening largi, acesta este ideal pentru femeile plinuțe care pot ascunde astfel micile defecte.

Dacă dorești să-ți compui o nouă ținută sport, din aceasta nu trebuie să lipsească câteva hanorace pentru femei, care sunt la foarte mare modă acum, mai ales cele oversize care reprezintă unul dintre cele mai noi trenduri în această materie.

2.   Catifeaua pentru o senzație nemaipomenită pe piele

Un alt material din care sunt făcute cele mai noi modele de haine sport este catifeaua. Probabil ai văzut destul de multe fete care poarta treninguri de acest fel.

Pe lângă faptul că senzația pe care ți-o oferă o pereche de pantaloni din catifea este una blândă cu pielea ta, aceasta va arăta și foarte bine, mai ales pe doamnele care nu doresc piese largi, ci mai mulate pe corp.

3.   Bumbacul – cel mai popular material pentru hainele sport

Bumbacul a fost și va fi întotdeauna unul dintre materialele preferate de românce pentru toate tipurile de haine, însă atunci când vine vorba despre cele sport, acesta are un rol foarte important, și anume că va permite pielii să respire.

Alegerea hainelor de bumbac este una dintre cele mai bune opțiuni, indiferent de activitățile pe care le ai, mai ales că, din păcate, industria textilă este una foarte poluantă, iar acest material este unul destul de rezistent în timp, așadar, prin aceste alegeri mici, poți ajuta planeta.

Alegerea hainelor sport se bazează pe gusturi, iar materialele din care acestea sunt realizate contează foarte mult. Dacă dorești să fii la modă, probabil că vei dori să ții cont și de brand, iar cu ajutorul VGeneration vei putea crea ținute care să respecte amândouă cerințele.

Atunci când dorești să faci o schimbare în stilul vestimentar poți alege un hanorac sau o pereche de pantaloni sport din materiale precum moltonul sau catifeaua pentru un look cool, însă dacă îți dorești și confort, nu trebuie să uiți nici de cele din bumbac care sunt mult mai rezistente și nici nu se demodează foarte repede.

Sursa foto: Pixabay.com/ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate