Top 3 activități pe care le poți face cu colegii după ce ieșiți de la serviciu

0

Programul de lucru din ce în ce mai aglomerat pare să nu mai lase loc și vieții personale de multe ori, așadar, weekend-urile sunt dedicate adesea familiei, curățeniei și odihnei. De aceea, câte o ieșire după serviciu alături de colegi poate fi o idee bună de relaxare, mai ales dacă ai un orar nu foarte flexibil în ceea ce privește activitățile recreative pe care le poți face în timpul săptămânii.

O ieșire cu colegii imediat după program vă poate binedispune pe toți, ajutându-vă să vă relaxați, să vă pregătiți pentru o nouă zi de muncă și, de ce nu, să creați amintiri amuzante. Dar ce activități ați putea face? Descoperă mai jos 3 idei.

Activități relaxante pe care le poți face cu colegii după ce terminați programul

1. Mergeți la karaoke

Una dintre cele mai relaxante și amuzante activități pe care le poți face alături de colegii tăi este să mergeți la karaoke. Acum sunt atât de multe localuri în care va puteți simți bine și chiar descoperi dacă aveți și alte talente încât merită să încercați.

Adună-ți cei mai apropiați colegi, planifică unde v-ar plăcea să mergeți și nu mai pierde timpul, deoarece aceasta este una dintre cele mai plăcute activități pe care le poți face alături de cei cu care lucrezi.

2. Practicați diverse sporturi indoor

Sedentarismul este una dintre marile probleme de actualitate, mai ales în cazul celor care lucrează la birou și își petrec mare parte din timp pe scaun. Așadar, iată o idee de activitate care îți va face bine atât ție, cât și colegilor tăi: un sport indoor.

Escaladă, squash sau chiar handbal și baschet, iată câteva idei de activități pe care le puteți face în echipă, astfel încât să vă relaxați după program.

3. Mergeți într-un escape room

O activitate care de câțiva ani a început să prindă și în România este jocul de tip escape room. Acesta presupune să fii încuiat sau încuiată alături de alți participanți într-o cameră din care trebuie să evadați urmărind niște indicii. Iată, așadar, o idee de ieșire palpitantă alături de colegii tăi.

BONUS: Planificați o ieșire de câteva zile

În locul unui team building, o idee de ieșire alături de colegi poate fi o plecare de un weekend într-un alt oraș în care să vă puteți relaxa și altfel. Mai precis prin vizite, plimbări sau chiar concerte.

Dacă ideea de concert ți se pare o alegere potrivită, capitala poate fi una dintre cele mai bune variante. Astfel, poți alege un restaurant cu muzică live în București, printre care și BerăriaH.ro unde vă puteți delecta cu artiști și trupe cunoscute, dar și mai puțin cunoscute dacă sunteți adepții genurilor muzicale mai puțin comerciale.

Ieșirile cu colegii au destul de multe beneficii, unul dintre cele mai importante fiind cel de a vă deconecta cu toții de la cotidian și de a începe o nouă zi cu mai mult spor. Nu ezita, așadar, să planifici alături de cei mai buni prieteni de la serviciu câte un moment de respiro.

Sursa foto: Pexels.com

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate