Top 10 lucruri pe care să le achiziționezi din timp dacă ești însărcinată

0

            Sarcina vine de multe ori cu schimbări, stări și trăiri neașteptate, de aceea ai putea să iei această perioadă cu răbdare și să te pregătești din timp. Dacă îți dorești să faci cumpărăturile din perioada sarcinii, mai jos vei găsi o listă cu lucruri de care ai nevoie și care pot fi achiziționate mai repede.

Iată cele 10 lucruri pe care le-ai putea cumpăra cât ești gravidă!

1.    Cărți

Dacă ești la primul copil ar fi de ajutor dacă te-ai documenta pe timpul sarcinii pentru a fi pregătită de noua etapă care urmează. Poți căuta în librării cărți de specialitate sau să ceri în jurul tău recomandări.

2.    Pătuț

Pătuțul este unul dintre lucrurile pe care le poți achiziționa din timp, deoarece ar fi indicat să pregătești camera copilului sau spațiul în care va dormi. Pe piață există o gamă variată de modele, însă încearcă să îți dai seama de ce ai nevoie, să stabilești dimensiunea și să te asiguri că îndeplinește toate nevoile tale.

3.    Cărucior

Un alt produs pe care îl poți cumpăra din timpul sarcinii este căruciorul, deoarece ar fi important să testezi piața, să îți dai seama ce ți se potrivește și ce aspecte ar trebui să îndeplinească. Pe babymatters.ro găsești cărucioarele Cybex Platinum care sunt destul de frecvente în alegerile viitorilor părinți, deoarece sunt confortabile și ușor de utilizat.

4.    Pernă de susținere

Acest gen de pernă este foarte populară în rândul mămicilor, deoarece le ajută în timpul sarcinii pentru a avea un sprijin suplimentar, dar și atunci când alăptează.

5.    Masă de înfășat

Nu trebuie să achiziționezi o masă de înfășat specială, ci poți improviza și să folosești o comodă normală. Indiferent de opțiunea pe care o alegi, masa de înfășat îți va ușura viața.

6.    Produse cosmetice

În sarcină poți opta să folosești produse mai naturale, fără parfum pentru a te asigura că anumite substanțe chimice din compoziția cosmeticelor pot avea efecte negative asupra sarcinii și fătului.

7.    Haine pentru gravide

Odată cu trecerea timpului corpul tău se va schimba, de aceea ar fi indicat să achiziționezi haine pentru gravide sau să jonglezi cu lucrurile pe care le ai deja în garderobă.

8.    Haine pentru bebeluși

Chiar dacă e posibil să primești multe haine pentru bebeluș, ai putea să cumperi niște seturi pe care să le ai imediat după ce naști. Asigură-te că aceste haine sunt confecționate din materiale moi și non-toxice.

9.    Cădiță

Indiferent că ai în casă cabină de duș sau cadă, ar fi recomandat să achiziționezi și o cădiță pentru bebeluș pentru siguranța și confortul celui mic.

10. Scaun pentru mașină

Scaunul de mașină este un lucru foarte important pe care să îl achiziționezi pentru bebeluș, deoarece siguranța celui mic ar trebui să fie pe primul loc.

În concluzie, sarcina este o etapă foarte importantă din viața fiecărei femei. Această perioadă vine la pachet cu multe schimbări, de aceea ar trebui să te pregătești din timp. Cu ajutorul listei de mai sus te poți pregăti corespunzător de venirea pe lume a celui mic.

Sursă foto: pexels.com

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate