Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
  • :
  • :

Toamna pe meleaguri nemțene

Festivalul concurs de folclor „Toamna pe meleaguri Nemțene” ediția a III-a, s-a desfășurat pe 13 octombrie în comuna Pângărați, județul Neamț.

Festivalul a fost organizat de Primăria și Consiliul local a comunei Pângărați, în colaborare cu Asociația Culturală Mugurașii Neamțului. Au participat peste 250 de copii, soliști și ansambluri populare. În cadrul festivalului au fost reprezentate județele Mureș, Neamț, Botoșani, Iași, Vaslui, Suceava.
Din juriu au făcut parte Ghiță Dandu, rapsod popular din județul Neamț; doamna Mancaș Mihaela, profesor de muzică la Liceul de Artă „Victor Brauner” Piatra-Neamț și doamna Cojocaru Nicoleta, profesor de muzică și rapsod popular din județul Suceava. Organizarea tehnică fost asigurată de domnul Marc Ștefan, coregraf și președinte a Asociației Culturale „Mugurașii Neamțului”.

Au avut o importantă contribuție în buna desfășurare a festivalului, doamna Doinița Ciocan, consilier local și domnul Jitaru Viorel, directorul Bibliotecii Comunale. Toți concurenții au primit diplome de participare.
Trofeul Festivalului a fost acordat Ansamblului Folcloric Jijia din Albești, județul Botoșani.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *