Toamna – anotimpul bucuriei şi hărniciei

0

,, Toamna este a doua primavară în care fiecare frunză este o floare,, spunea Albert Camus.
Culori pastelate încep cucerirea dealurilor iar viile prind glas datorită culegătorilor.Regina Toamna a sosit şi în satul nostru.De dimineaţă, copiii grupei mijlocii de la Grădiniţa Neguleşti pornesc spre grădiniţă pentru a descoperi noi comori de învaţătură îndrumaţi de doamna educatoare.
Copiii sunt captivaţi de Regina Toamna, despre care vor învaţa lucruri noi.Vor pătrunde în minunata lume a fructelor delicioase,îl vor cunoaşte pe Bucătarul ,,Tomatuţă,, ,se vor pleca în faţa Prinţesei ,,Dalia,,.
Desfăşurând proiectul tematic ,,Cu papucii ei de frunze ,toamna ne-a sosit în zori,, am observat un interes deosebit al preşcolarilor în ceea ce priveşte anotimpul de toamnă.Aceştia au fost receptivi la noile informaţii ,au manifestat interes pentru activitaăţile desfaşurate iar Regina i-a rasplatit cu multe din bogaţiile cămării ei.
Împreună cu doamna educatoare au vazut cum oamenii culeg în vii struguraş cu struguraş.Fructele din livezi strigau in gura mare ca sunt delicioase şi zemoase.O vânătă buclucaşă se plângea ca are nasul mare de la …stat cu el în vânt!Ce mai!Totul e atât de colorat că şi-ar dori ca toamna să nu mai plece de la noi.
Însa Bătrânul An trebuie să continue succesiunea firească.Peste un an vom relua experienţa, însa cu mai multe lururi noi, pentru că vom fi la grupa mare.O vom aştepta cu nerăbdare din nou pe Regina Toamna!
Iată cateva fotografii de la activităţile noastre.

EDUCATOARE:LEONTE ELENA LIZA,GRĂDINIŢA NEGULEŞTI,JUDEŢUL NEAMŢ

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate