Tineri pompieri din Piatra-Neamț, la datorie și în haine civile

0

Doi dintre cei mai tineri pompieri de la Detașamentul Piatra-Neamț au fost la datorie… în haine civile.

Este vorba de sergenții majori Ionuț Floroaie și Andrei Isip, încadrați în luna august 2018 la subunitatea din municipiul reședință de județ, după absolvirea cursurilor Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

Ionuț Floroaie

Ionuț a fost astăzi primul care a acționat pentru stingerea incendiului produs la un magazin de tehnică medicală din Piatra-Neamț, cu două stingătoare. (detalii aici)

Andrei Isip

Săptămâna trecută, aflat în drum spre domiciliul său din județul Bistrița-Năsăud, Andrei a acordat primul ajutor celor două persoane implicate într-un accident rutier, produs în localitatea Stânceni, județul Mureș, și a asigurat măsurile PSI. (detalii aici)

„Ar fi trecut neobservat, așa cum trec multe astfel de fapte bune ale camarazilor noștri, dacă nu ne-ar fi spus colegii de la ISU Harghita. Felicitări și mult succes în cariera pe care frumos ați inceput-o.”, au declarat reprezentanții ISU Neamț.

Sursa: ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate