Tineri din Neamț, campioni naționali la Powerlifting

0

Doi sportivi din județul Neamț s-au întors acasă învingători de la Concursul Național de Powerlifting, desfășurat recent la Băile Herculane.

🟠 Tănasă Mădălin Mihai (sportiv legitimat A.C.S.F. Viitorul Târgu Neamț) a obținut titlul de CAMPION NAȚIONAL la îndreptări, VICECAMPION NAȚIONAL la împins la piept la categoria de 83kg juniori. A fost primul campionat național de powerlifting la care a participat și chiar dacă are doar 17 ani, îndreptările sale cu 200kg au stârnit atenția arbitrilor și sportivilor de talie națională.

Chiar dacă antrenamentele în timpul pandemiei au fost puține și uneori nu au existat, Mădălin a primit aprecierea celor mai buni sportivi cu care a și concurat.

Mădălin alături de A.C.S.F. Viitorul Târgu Neamț și C.S. Steelman Târgu Neamț încurajează pe toată lumea spre practicarea sporturilor și crearea unei vieți sănătoase prin alimentație și sport.

🟠 Năstasă Petru Florin (sportiv legitimat A.C.S.F. Viitorul Târgu Neamț) a obținut titlul de VICECAMPION NAȚIONAL la împins la piept și BRONZUL la îndreptări la categoria de 93kg. El a avut 83,3kg și a fost clasat la categoria de 93kg seniori, diferența fiind aproape de 10kg.

Mulțumim domnului președinte Dan Stănescu al Clubului ACSMTB Roman pentru îndrumarea participanților și îl felicităm pentru premiile câștigate. Prin intermediul lui județul Neamț s-a prezentat foarte bine în lotul de sportivi al acestui concurs.
Mulțumim domnului președinte al Federației Române de powerlifting Ovidiu Pănăzan.
Am fost alături de sportivi, în calitate de președinte al A.C.S.F. Viitorul Târgu Neamț și îndrumător al antrenamentelor desfășurate la sediul C.S. Steelman Târgu-Neamț unde și A.C.S.F. Viitorul Târgu Neamț își are sediul
”, precizează Gligor Mosor.

De asemenea, acesta a mulțumit sponsorilor și prietenilor de suflet care le sunt aproape și îi susțin atât financiar cât și moral în derularea activității clubului sportiv. Mulțumiri au fost aduse și primarului Daniel Harpa și viceprimarului Apopei Vasile, pentru sprijinul acordat.

Mai jos aveți detaliile de contact al A.C.S.F. Viitorul Târgu Neamț și C.S. Steelman Târgu-Neamț.
💠
Locație – adresa Aleea Salcâmilor, Nr. 1, Etaj 2 615200 Târgu Neamț.
💠
Contact unitate – 0745 539 572
💠
Contact unitate – mosorgligor@yahoo.com

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate