Tinere „talente”

0

În ziua de 12 iulie a.c., în jurul orei 16.30, Politia orasului Tg. Neamt a fost sesizată, prin 112, de către S. Mihaela, de 37 ani, din Tg. Neamt, judetul Neamt, despre faptul că, la întoarcerea la domiciliu, a surprins în locuintă patru minori, care, în momentul în care au fost descoperiti, au fugit pe geamul de la baie.
În temeiul sesizării, politistii s-au deplasat la fata locului si în urma investigatiilor efectuate în teren i-au identificat pe cei patru minori, asupra cărora au fost găsite bunurile sustrase.
Politistii au stabilit că minorii au pătruns, prin efractie, în locuinta lui S. Mihaela, de unde au sustras un portofel în care se afla suma de 23 lei si 10 euro, 2 inele de argint, o brătară din argint si două perechi de pantaloni, bunuri în valoare de
aproximativ 100 lei. Bunurile au fost restituie părtii vătămate.
Minorii cu vârstele cuprinse între 10 si 15 ani, din comuna Vânători – Neamt sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate