Timpul, anotimpurile şi culorile lui Dumitru Bezem pe simezele Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu”

0

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ vă invită miercuri, 21 octombrie, ora 13.00, în Sala Cupola” la o amiază dedicată culorii, prilejuită de vernisajul expoziţiei „Timpul, anotimpul şi culoarea” ce reuneşte 30 de lucrări ale artistului plastic nemţean Dumitru Bezem.
Lucrările din expoziţie fac parte din colecţia particulară a familiei Elena şi Vasile Pleşca şi reprezintă „secvenţe plastice” din diverse perioade de creaţie ale artistului.
Despre timpul, anotimpurile şi culorile lui Dumitru Bezem vor vorbi Emil Nicolae, Ştefan Potop şi Vasile Pleşca.
Adrian Alui Gheorghe, directorul bibliotecii: „Pictura lui Dumitru Bezem are stil, are culoare, are frumuseţe, are caracter. Faptul că lucrările sale se găsesc în număr mare în colecţii particulare, dovedeşte gradul de atractivitate, investiţia de suflet resimţită de adevăraţii iubitori de artă. Lăudăm gestul generos al familiei Elena şi Vasile Pleşca care a găsit de cuviinţă să scoată în public lucrări din colecţiile personale, e un semn că frumuseţea artei trebuie împărtăşită pentru a spori. Expoziţia în sine e şi un gest făcut de prietenii colecţionari lui Dumitru Bezem la aniversare”.

Afis 10_21_2015 Expozitie Dumitru Bezem

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate