Țigări confiscate de către polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna

0

tigariLa data de 10.03.2015, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna împreună cu cei din cadrul Posturilor de Poliție Sagna și Bîra au acționat pe raza comunelor pentru prevenirea faptelor antisociale și a activităților ilicite de comerț. Astfel, în urma unui control efectuat la un magazin din satul Căușeni, comuna Boghicea, au identificat 11 pachete de țigări, în jur de 200 de țigarete de proveniență moldovenească, susceptibile a proveni din contrabandă cu țigări.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzute şi pedepsite cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi, conform art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.
Cantitatea de țigări a fost ridicată în vederea confiscării și continuării cercetărilor în cauză.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate