Tigari confiscate

1

În ziua de 10 noiembrie, în jurul orei 15.00, politisti din cadrul Postului de Politie Gherăesti au oprit, pe DN 2, în interiorul localitătii Gherăesti, un autoturism, condus de către G. Sebastian, de 25 ani, din Vaslui. La controlul efectuat asupra autoturismului, în portbagajul acestuia, politistii au găsit mai multi saci menajeri si din rafie, în care se aflau 4.160 de tigarete de diferite mărci. Tigaretele apartineau lui L. Constantin, de 28 ani, din Vaslui, ocupant al locului din dreapta fată din autoturism, care a declarat că a achizitionat pachetele cu tigări pentru a le comercializa. S-a luat măsura confiscării tigaretelor, urmând ca persoanele în cauză să fie sanctionate contraventional de către organele vamale pentru încălcarea prevederilor legale privind Codului Fiscal.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. emil spune

    Tigarile din piata principala a orasului Piatra Neamt sunt proprietatea politiei! Tarabagii, romini si alogeni, pastreaza o mica parte din cistig!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate