Țiganii de la Roznov inundați la fiecare ploaie

0

inundatie-tiganie

Țiganii de la Roznov sunt inundați la fiecare ploaie și autoritățile nu prea găsesc soluții deși, la fiecare alegeri politicienii locali sunt foarte prietenoși și plini de promisiuni când merg în țigănie.
La fața locului situația e disperată pentru cateva familii de romi care scot apa din casă de fiecare dată când plouă, cum de altfel, la fel de disperată este situația și pentru câteva familii de români din zonă.
La primărie desigur că nu am găsit nici pe primar, nici pe viceprimar, dar în schimb arhitectul șef ne-a explicat că acele case, în marea lor majoritate, sunt construite cam fără autorizații și au temelia prea jos.
Desigur ca explicații se pot găsi oricând, dar noi ne întrebăm de ce au permis să se construiască acolo daăa ceva nu e în regulă cu actele?
Totuși realitatea e puțin ciudată și tiganii au dreptate atunci când întreabă ”Pai dacă suntem ilegal și fără autorizație de ce ne pune să plătim impozite ?”.
Așadar, credem că domnii de la Primăria din Roznov care merg în țigănie să ceară votul și impozitele, ar trebui să găsească o metodă să le facă un șanț de scurgere a apelor de ploaie căci până și grajdurile de animale au o scurgere.
Nu e normal ca niște copii să se culce în Roznov și să se trezească în ”Veneția” chiar dacă sunt copii de romi.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate