Test oftalmologic gratuit pentru călătorii din mijloacele de transport în comun din municipiul Piatra-Neamț

0

Călătoria cu mijloacele de transport în comun din municipiul Piatra-Neamț se poate transforma cu ușurință într-un veritabil test oftalmologic gratuit prin simpla vizualizare a panourilor cu orarul traseelor. Dacă vizualizarea se realizează pe timp de noapte, testul este complet și poate demonstra dacă aveți o vedere perfectă sau este necesar un consult oftalmologic de specialitate.

Nu de puține ori ni s-a întâmplat să observăm faptul că panourile cu orarele traseelor mijloacelor de transport în comun din municipiul Piatra-Neamț sunt amplasate la distanțe mari de sol, dimensiunea înscrisului fiind mult prea redusă pentru a putea fi percepută clar de persoane mai în vârstă sau cu deficiențe de vedere.

În realitate, descifrarea scrisului este o adevărată provocare chiar și pentru cei cu vedere impecabilă. Ca să nu mai spunem că există zone în care, pentru a putea citi înscrisul de pe panou, călătorii sunt nevoiți să coboare de pe trotuare în stradă.

S.V.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate