Terenul pentru noul spital din Piatra-Neamț – o nouă temă falsă lansată de echipa de zgomot

1

Pentru cei care nu știu, amintim noi că la Neamț avem o ”echipă de zgomot” care periodic lansează public teme de dezbatere. Aceste teme false sunt menite să distragă atenția oamenilor de la adevăratele probleme, să instige la ură politică și să împartă nemțenii în tabere.

”Echipa de zgomot” este de ceva timp într-o alianță cu ”echipa câștigătoare”, iar ca exemple de intoxicări mai cunoscute vă amintim câteva:

  • nemțenilor li s-a spus agresiv, aproape doi ani de zile că reabilitarea Axialului este o minciună și s-a mers cu intoxicarea până la negarea inaugurării și deschiderii acestui drum pe care acum îl vedem cu toții funcțional.
  • destul de cunoscută este și intoxicarea cu presupuse nereguli la drumul Bicaz – Poiana Largului, nereguli care s-a dovedit că nu au existat și au fost doar minciuni, dar s-a reușit blocarea terminării lucrării.
  • o altă mizerie cu care au fost intoxicați sistematic nemțenii a fost falsa luptă a unora pentru scăderea prețurilor la apă, gunoi, curent etc., prețuri care nu aveau cum să scadă sub nicio formă, ba, din contra, puteți observa cu toții ce se întâmplă.

Exemplele de manipulări lansate periodic de ”echipa de zgomot” de la Neamț sunt multe și toate au un element comun, dezbinarea și instigarea la ură. Acum avem o nouă dezbatere falsă pe care ”echipa câștigătoare” a lansat-o împreună cu ”echipa de zgomot”. Au lansat în spațiul public acuzații că ar fi probleme cu terenul pe care se dorește construcția unui nou spital la Piatra-Neamț.

Desigur că tema cu terenul alocat noului spital este una forțată și veți vedea cu toții în curând că de fapt nu era nicio problemă, ci doar o tentativă a unora de a încetini sau bloca construcția unui nou spital la Neamț. E doar o chestiune de timp până ce această intoxicare, ca și celelalte, va fi demontată.

Este regretabil că în județul Neamț s-a format o astfel de ”echipă de zgomot” care instigă în permanență oamenii pe diverse teme, dar și mai regretabil este că cei interesați se folosesc de serviciile ”echipei de zgomot” pentru a-și justifica acțiuni ce fac rău nemțenilor. Dacă e să ne uităm numai la toate minciunile folosite ca motiv pentru blocarea terminării drumului Bicaz – Poiana Largului, e clar cât rău pot să facă unii acestui județ.

Așadar, celor care își făceau griji că sunt probleme cu terenul alocat noului spital le spunem să stea liniștiți. Totul e în regulă și se va lămuri în următoarea perioadă. E doar o altă intoxicare bazată pe căutarea unui nod în papură proiectului construcției unui nou spital în Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. ciubotaru spune

    Buna ziua! Sper sa inteleaga lumea mesajul dumneavoastra. E dureros, trist, cand vrei sa construiesti, sa aduci investitii pentru o comunitate sa fii acuzat, pe nedrept ca vrei sa faci hotii. De ce? Ca asa vor unii sa zica ca asta e politica. Nu. Politica este facuta de oameni si pentru oameni! Nu in interes de partid.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate