Țeparul din Carpați ?

3

V-am spus deja multe despre Farcasanu Mihai seful PPDD Neamt care are dosare penale , este recidivist si are o sumedenie de lucruri rele pe numele sau .
Pentru ca am auzit ca domnul Farcasanu vrea sa candideze ca parlamentar in colegiul 8 adica pe Valea Muntelui am fost in zona sa vedem ce parere au oamenii despre el si am aflat ca si-a cam batut joc de organizatiile PPDD . La unele organizatii si-a dat afara oamenii care nu au vrut sa „cotizeze” in buzunarul lui , la unele comune a schimbat oamenii din PPDD cu altii agreati de PDL sau de USL , nu a fost o regula ci probabil o licitatie .
Politica, politica, dar intr-o comuna sa aliezi PPDD-ul cu APEL-ul si in comuna de alaturi cu USL-ul asta e bataie de joc .
Cel mai bine vom lasa cativa oamenii de pe Valea Muntelui sa va spuna ce si cum . Acesti oameni sunt PPDD-isti care au infiintat organizatii PPDD si au tras pentru partid in alegeri .
Ca un fapt divers trebuie sa multumim domnului B.A. din comuna Farcasa care a intervenit si a aplanat un conflict intre noi si cativa sateni care credeau ca-i facem campanie lui Farcasanu si voiau sa ne mangaie cu drujba . Noroc de un domn care a inteles ce facem si a explicat consatenilor ca nu suntem oamenii lui Farcasanu .
Tot ca fapt divers in comuna Farcasa o batrana ne-a povestit ca pe vremuri cand Farcasanu Mihai era doar un Mihaița mic i-a furat ouale din cuibar dar desigur batrana era senila si il confunda pe cinstitul domn Mihai cu vreun gainar din sat .


aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. vasile spune

    Toata lumea vorbeste de acest Farcasanu si de hotiile care le face dar nimeni(ma refer la justitie)nu vrea sa faca nimic ca sa poata fi oprit de la ilegalitati.

  2. popa gheorghe adrian spune

    ROMANIA ESTE SINGURA TARA UNDE IMBECILII AJUNG LA NIVEL INALT!!!

  3. terente spune

    iata adevarata fata a acestui individ reflectata de oameni sinceri si intrati fara voia lor in morisca unui nenorocit.folosesc acest cuvant de nenorocit fiindca atunci cand nu mai are argumente si se vede in pericol se refugiaza in alcool si fuge la iasi la o clinica.nu exista om care sa apeleze la un sfat o vorba o informatie pe care farcaseanu sa nu il excrocheze.pe unde a trcut a parjolit totul.deci farcaseanu e bolnav de a da tepi la oameni fie ca are nevoie sa o faca fie ca nu.ESTE UN PERICOL PUBLIC UNELE INSTITUTII ALE STATULUI CUNOSC ACEST LUCRU SI FIINDCA ANUMITE PERSONAJE APELEAZA LA EL IL PROTEJEAZA.UITATI-VA LA BEZIM DE LA HANGU SI EL FOST CADRU MILITAR pana nu demult jefuise padurile cu farcaseanu vedeti ce stricaciuni forestiere a facut la ceahlau.insa prin numele sau de bezim si rubedenia sa de la ipj neamt toti tac.de aceea farcaseanu trebuie sa faca ce zice bezim .nu uitati ca in 2008 bezim a dat bani la farcaseanu sa candideze deputat pe colegiu 8.nu mai zic de gaterele pe care spune ca le are farcaseanu si care au fost vandute de vre-o 4 ori.ALO DOAMNELE INSTITUTII DE DREPT DAR CAM PROSTITUATE DE INFRACTIUNEA DE INSELACIUNE S-A AUZIT DAR DE AMENINTARE,DAR DE ABUZ IN SERVICIU.aceasta creatura trebuie izolata deoarece a devenit pericol public si nu promovata asa cum gresit a procedat diaconescu si stefan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate