Teoria conspiratiei

3

De ani de zile vad ca politicienii nemteni manifesta un sindrom al fricii de conspiratie si de multe ori am crezut ca este vorba de o deformare profesionala . Desigur ca se observa cu ochiul liber cateva vasalitati intre membrii unor partide aparent concurente dar se pare ca serparia este mult mai mare .
Avand ocazia sa stau de vorba cu niste oameni mult mai bine informati decat mine am aflat ca intr-adevar politica nemteana bate filmul . Am aflat cum unii oameni pe care-i credeam oameni sunt platiti de alti oameni sau li se ofera alte avantaje  ca sa se infiltreze , sa spioneze si sa incomodeze pe la adversarii politici . Am aflat cum functioneaza , cine coordoneaza si cine lucreaza in cateva retele locale de raspandit zvonuri . Am aflat cum unii oameni sunt santajati si cel mai important am aflat ca multi dintre cei care par oameni in realitate sunt lipsiti de caracter .
Desigur ca acest articol nu spune nimic si e o suma de opinii formate in urma unor discutii neoficiale si scenaristice, dar atata timp cat eu am inceput sa imi reconsider pozitia fata de unele specimene  doresc ca opinia mea sa fie cunoscuta si de altii care sa isi analizeze la randul lor mai atent relatiile sociale caci se pare ca prea multe persoane care au legatura cu viata politica sunt in realitate niste oameni de nimic care te vand pe la spate .
Inchei opiniind ca mai devreme sau mai tarziu , in cazul in care aceste gasti de interese exista si lucreaza aproape profesionist vor fi desconspirate si vor suporta rigorile legilor, deoarece cum spunea un amic de al meu . ” UE si  Serviciile nu vor concurenta si vor distruge in curand si in Romania activitatile private de asociere in vederea manipularii societatii civile „

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. terente spune

    bosorogii sunt usor de identificat si de combatut.mult mai periculosi au devenit copii lor care sunt cu bani(putere)relatii deja stabile si verificate,si mult tupeu si nesimtire.cine poate face o comunicare priviind copii celor ce au detinut functii.ce credeti ca tocu prindea ceva daca nu ar fi fost socrusu ce condusese colegiu pcr(securitatea partidului)nicodim garda,munteanu activist pcr,etc

  2. Florin Constantin Roca spune

    Asa este sunt cel putin doua centre de putere la Neamt,unul condus de aproape 8 ani de Pinalti cu sprijinul lui Basescu,unor securisti si a unor interlopi iar celalalt e condus de Tarata care are ceva istorie in spate acum are o revenire cu cativa oameni duplicitari respectiv Munteanu,Marcoci acum pe care nu ne putem baza oricum dar ei aplica principiul ,la vremuri noi tot noi indiferent de ce se discuta in jurul lor.Pinalti reusise pana nu de mult sa inregimenteze in Partidul Piatra-Neamt pe toti cei 8 parlamentari care au reprezentat Neamtul in Parlament avand o colaborare buna cu ei,reamintesc pe Bostan si Marcutianu care datorita trecutului securist au fost o prada usoara iar Munteanu si Marcoci au cedat usor ,astazi sunt alaturi de Tarata.Din pacate va dura inca multi ani eu cred ca inca vreao 50 de ani pana vom scapa de actuali neocomunisti,securisti deveniti Colonei peste noapte si principiile lor Balcanice de tip Feudal.Regret ca Romanii care s-au sacrificat la lovitura de stat di Decembrie 1989 au murit degeaba sau nu chiar iar restul populatiei aduse in pragul saraciei este usor de manipulat cu sacosa rusinii care le este distribuita in pragul alegerilor.Institutiile statului nu-si fac datoria independente ci asteapta ordine de sus ca sa faca o anumita actiune iar legea nu se aplica egal pentru toti,este un pas mare fata de 1989 dar mai este mult pana departe,oricum trebuie sa fim optimisti si sa mergem inainte cu speranta ca cat mai multi tineri si tinere vor intra in politica si le vor da cate un sut in fud la actualii bosorogi care ne lucreaza pe la spate.Trezeirea Romaia!Tineret luati atitudine!Romania este a noastara nu a celor in trecere pe la putere!Justitie pentru toti indiferent de nume,partid sau avere!

  3. terente spune

    DOMNULE PARCA AM FI LA CADRE LA PCR.AM AUZIT,MI SE PARE,STIU EU.EU PROPUN CA ATUNCI CAND AI CEVA DE SCRIS SA O FACI CU SUBIECT SI PREDICAT.SA DAI NUME SA ARATI FAPTE ALTFEL NU AI CE SA COMENTEZI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate