Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 20 august 2019
  • :
  • :

Teodora Sava a cântat acasă în musicalul „Dacă noi ne iubim”, primit cu căldură la Cinema Dacia

Doi adolescenți, aparent diferiți, se luptă cu frica de a risca. Ea-o fată ce iese fără să vrea în evidență, el – un rockstar. În urma unui pariu, povestea ia o întorsătură interesantă. Unde pot ajunge Axell și Jess… dacă ei se iubesc?

„Dacă noi ne iubim” este primul musical original de tip generation-fusion din România , o poveste de dragoste cu și despre adolescenți, după muzica trupei Holograf. Denumit și ,, spectacolul -fenomen”, acesta creează un pod peste generații între fanii Holograf – majoritatea ajunși la vârsta adultă și adolescenții zilelor noastre.

Turneul ,,Dacă noi ne iubim” a început cu succes la Teatrul Național București și continuă în peste 20 de orașe , inclusiv Bruxelles – Belgia. Scenariul este scris de doi adolescenți, Anastasia Jinga și Rareș Fota, iar regia îi aparține Julietei Georoiu, actriță și profesor de actorie la Școala Victory of Art.

Din distribuția musicalului fac parte zeci de tineri care au câștigat și au participat la concursuri foarte importante de profil. Printre ei se numără și Teodora Sava, nemțeanca noastră dragă, care a evoluat pe scenă alături de colegii ei talentați, sâmbătă, 6 aprilie, la Cinema Dacia, în Piatra-Neamț.

Sala plină a fost alături de Teodora și a aplaudat minute în șir prestația acestor tineri minunați care au reușit prin multă muncă, dăruire, talent muzical, coregrafie, actorie să readucă publicul adult în anii adolescenței, iar adolescenților să le ofere, dincolo de toate, o lecție de viață printr-o poveste de dragoste.

„Dacă noi ne iubim” este un musical excepțional despre iubire, despre prietenie, despre „a fi alături” la bine și la greu. Presărat cu momente de umor, cu voci foarte bune și coregrafie plină de energie, musicalul „Dacă noi ne iubim” nu trebuie ratat.

Îi mulțumim Teodorei că a adus spectacolul și la Piatra-Neamț, acasă, și îi dorim mult succes în cariera ei promițătoare.

Mai multe detalii despre musical găsiti pe pagina oficială AICI.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *