Tentativă de omor

0

La data de 02.07.2011, în jurul orelor 19,30, în timp ce numitul S. Valeriu, de 38 ani, se afla la domiciliu lui R. Ioan, de 44 ani, din satul Ruseni, comuna Borlesti, pe fondul consumului excesiv de alcool, l-a lovit pe acesta cu o rozeta în zona capului. Cei doi s-au lovit reciproc, numitul R. Ioan a luat un cutit cu care l-a lovit pe S. Valeriu în zona abdominală.

Ulterior cei doi s-au retras într-o anexă a locuintei unde au continuat să se lovească, iar în momentul în care R. Ioan a văzut că S. Valeriu si-a pierdut cunostinta a sunat la Politie si Ambulantă. Victima a fost transportată la Spitalul Judetean Neamt unde a fost supus unei interventii chirurgicale, fiind diagnosticat cu contuzie abdominală, plagă întepată abdominală, rămânând internat în Sectia ATI. Efectuându-se expertiza medico-legală a numitului S. Valeriu s-a stabilit că în urma loviturilor primite acestuia i-a fost pusă viata în primejdie, iar pentru vindecare necesită un număr de 30-35 zile îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de tentativă de omor, cu autorul în stare de libertate.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate