Neamt TV online

0

Pe data de 19.06.2013 a fost deschisa in regim de teste platforma www.neamt.tv , o platforma media ce are la baza Televiziunea NEAMT ONLINE.
Mult peste asteptarile si previziunile facute , neamt.tv a reusit sa adune in 20 de zile peste 8000 de vizitatori unici si un numar de peste 600 utilizatori fideli ce vizioneaza zilnic Neamt.TV  .
In comparatie cu prezentele online ale celorlalte televiziuni locale raportate la principalul evaluator online Alexa.com, Televiziunea NEAMT ONLINE ocupa deja, dupa 3 saptamani de activitate, primul loc, mai precis 3.012 in clasamentul pentru Romania, devansand categoric Est Tv care se afla de abia pe pozitia 10.676  in timp ce TVN, 1TV si TVM nu sunt cotate in clasamentul pentru Romania din cauza activitatii reduse in mediul online .
In mod deosebit, colectivul neamt.tv multumeste nemtenilor care vizioneaza Televiziunea NEAMT ONLINE din afara Romaniei ceea ce face ca aproape 30% dintre vizitatorii nostri sa fie din tarile Europei si cum era de asteptat aproximativ 15% din Italia .

neamtteleviziune

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate