Telegondola, oprită temporar pentru lucrări de întreținere

1

Instalația de transport pe cablu din Piatra-Neamț nu va mai fi accesibilă publicului în perioada următoare, pentru că vor avea loc mai multe operațiuni de întreținere: înlocuirea unor elemente de siguranță și efectuarea unei inspecții tehnice. Înlocuirea acestor elemente este recomandată la o anumită perioadă de timp de către producătorul echipamentelor telegondolei, firma Doppelmayr, pentru ca instalația să funcționeze în cele mai bune condiții.

Echipa societății Perla Invest, împreună cu specialiștii Doppelmayr au dat asigurări că vor efectua lucrările ce se impun cât mai repede, reprezentanții firmei austriece estimând durata operațiunilor la maxim 5-6 săptămâni. Pe lângă intervențiile tehnice, telegondolele vor trece și printr-un proces de igienizare, în vederea pregătirii lor pentru sezonul estival. Perioada de efectuare a acestor operațiuni a fost aleasă acum, când numărul de călători nu este foarte mare, tocmai pentru a afecta cât mai puțin activitatea telegondolei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

a transmis primăria Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. bobiţă spune

    A fost vreodată foarte mare nr de călători cu telegondola??? O imensă gaură neagră in buget…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate