De astăzi puteți suna la Cabinetul Primarului. Nu vă bucurați însă, vor răspunde consilierii…

1
Foto: Facebook Municipiul Piatra Neamț

Începând de astăzi, fiecare cetățean al orașului Piatra Neamț poate suna sau poate trimite mesaje la numărul de telefon 0758111855, pentru a-și spune toate nemulțumirile, ideile, sau pentru a-și exprima părerea despre modul în care Primăria își desfășoară activitatea. La acest număr de telefon vor răspunde consilierii din Cabinetul Primarului, între orele 8:00 – 16:00.

Identificăm noi modalități pentru îmbunătățirea comunicării dintre cetățeni și Primărie și vrem ca pietrenii să aibă posibilitatea de a se implica activ și cât mai eficient în sesizarea aspectelor din orașul nostru care pot fi schimbate.

Începând de astăzi, vă punem la dispoziție numărul de telefon de la Cabinetul Primarului, unde vă vor răspunde consilierii săi, între orele 8:00-16:30.

Vă încurajăm să sunați, să trimiteți mesaje sau să ne scrieți pe WhatsApp și să ne transmiteți sesizările, ideile și feedback-ul dumneavoastră cu privire la activitatea Primăriei.

În continuare este disponibilă aplicația Piatra Neamț City App, un instrument la fel de util pentru transmiterea sesizărilor și propunerilor.”, au transmis reprezentanții Municipiului Piatra Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ion spune

    Acest Nr de WhatsApp primăria piatra neamț este zero nu îți răspunde nimeni este făcut să zică că le pasă de locuitori…….zeroooo

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate