Telefoane pierdute, returnate proprietarului de un jandarm

0

Luni 9 decembrie a.c., în jurul orei 11.00, la Trezoreria Piatra Neamţ, jandarmul care asigură măsurile de protecţie a obiectivului a observat în faţa unui ghişeu două telefoane mobile uitate de o persoană care făcuse mai multe operaţiuni financiare.
Subofiţerul a apelat un număr din agenda unui telefon şi l-a rugat pe interlocutor să găsească o modalitate prin care proprietarul bunurilor poate fi contactat.
După aproximativ o oră la obiectiv s-a prezentat o doamnă, Ecaterina C., de 41 de ani, din Bicaz, ea fiind proprietarul telefoanelor. Aceasta a relatat că familia a sunat la şoferul cu care era în maşină şi i-a transmis că şi-a uitat telefoanele la Trezorerie.
Ecaterina C.:„Chiar dacă cele două telefoane nu sunt modele deosebit de scumpe, pentru mine sunt importante datorită contactelor pe care le aveam în agendă – parteneri de afaceri, prieteni, rude… Mulţumesc jandarmului pentru gestul său.”

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate