Teatrul Tineretului, încă o bătaie de joc sinistră și netulburată la adresa pietrenilor

2

Pentru cine nu știa, pe 18 septembrie începe o nouă ediție a Festivalului de Teatru de la Piatra-Neamț. În prezentarea evenimentului întins pe 15 zile sunt anunțate 44 de evenimente, cu 29 de spectacole, provenind din 7 țări. De unde și dimensiunea internațională a ediției organizate sub genericul „Succes!”.

Informația nu e disponibilă pe site-ul prăvăliei artistice păstorite de intangibila Gianina Cărbunariu. Ultima verificare, marți la prânz.

Aici e o liniște desăvârșită. Nimic despre program, nimic despre bilete.

În schimb, pe portalul specializat Bilete.ro descoperi prezentarea tuturor evenimentelor și poti cumpăra liniștit bilete înaintea fraierilor din Piatra-Neamț care fac ture pe la agenția teatrului.

Ca o curiozitate, după ce Cărbunariu s-a selectat singură cu două spectacole, tocmai la cel aflat în lucru (Povestea unui om leneș) nu mai e niciun loc la lojă. Au rămas la parter și la balcon.

Lecturarea agendei de festival va dezvălui o adevărată adunare natională a tot felul de experimente și asociații. Rețeaua și ramurile ei funcționează nestingherite de parcă sponsorii și protectorii i-au împroprietărit cu Teatrul Tineretului. Aproape stinghere, doar vreo trei-patru spectacole răsărite. Nicio grijă, în complicitatea lor iresponsabilă, cei din Consiliul județean, de la Arsene la ultimul fraier de consilier, vor tăcea ca melcii. Poate doar Amedeo Dulamă – vicele recent repus în scaun, care se lăuda cu aducerea Cărbunăriței pe capul nostru – să râdă cu poftă de toți. Eventual înfășurat în drapelul neoficial al invadatorilor teatrului. Știți care, ăla cu curcubeul.

Viorel COSMA

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Dar credeti ca un om normal la cap ar fi interesat de ineptiile prezentate drept spectacole de teatru de catre d-na Carbunariu?!!!

    1. Radu spune

      Bine zis stefan

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate