Alba – neagra cu Insula Mare a Brailei

0

Una dintre filmarile difuzate obsesiv in ultima perioada la televiziune pe tce3brazicare tovarasul Culita Tarata nu o detine prin interpusi, a fost cea cu un grup de studenti de la o facultate de profil veniti in vizita la TCE 3 Brazi. Un lucru de laudat de altfel, caci dincolo de orice suspiciune, TCE 3 Brazi detine cateva unitati etalon pentru zootehnia romaneasca, cea de la Zanesti fiind chiar ceea ce numesc specialistii „sansa omenirii de a nu ramane fara hrana in urmatorii ani”.
Dupa cum va spuneam, am urmarit fara ranchiuna materialul respectiv care la un moment dat a devenit un fel de stand-up comedy cand, dupa ce li s-a explicat ce face TCE 3 Brazi in Insula Mare a Brailei a venit un alt nene care realizand ca este si o camera de luat vederi prin preajma a retractat ce spusese colegul explicand ca de fapt Insula Mare a Brailei nu mai este la TCE 3 Brazi.
Atata ipocrizie rar mi-a fost dat sa intalnesc, ca sa nu mai vorbim de atata lauda pe ceva ce a fost construit in mare parte pe banii si pamanturile amaratilor de romani, nu pe vreo investitie miraculoasa venita de la vreun seic din Dubai.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate