Taximetriștii drogați din Piatra-Neamț

0

E dificil de discutat în spațiul public această problemă, dar din păcate ea trebuie abordată. Avem în Piatra-Neamț câțiva taximetriști care conduc sub influența substanțelor halucinogene și o parte dintre ei chiar distribuie ”moja” sau ”iarbă” în oraș.

Faptul că distribuie e treaba procurorilor care au băgat deja la arest un astfel de exemplar de taximetrist din Piatra-Neamț. Problema noastră, a tuturor, este că un astfel de drogat poate ajunge să ne transporte rudele sau prietenii după ce a consumat.

Faptul că avem în Piatra-Neamț taximetriști consumatori este o problemă care ar trebui rezolvata foarte repede și cât mai cu exces de zel posibil. Ar trebui găsită o variantă prin care să se impună testări periodice ale taximetriștilor sau o altă soluție aplicată de autorități, căci din păcate unii patronii de firme de taxi nu par foarte preocupați de acest lucru.

Fenomenul este cunoscut printre taximetriști și chiar de către unii patroni de firme de taxi din Piatra-Neamț. Cu unul dintre aceștia am discutat personal și l-am avertizat că are pe o mașină un consumator/distribuitor și nu a făcut nimic. Drogatul a condus în continuare. Noroc că a intervenit un procuror și acum taximetristul drogat este la beci, desigur pentru trafic și posesie.

Pe această cale facem un apel și la taximetriștii din Piatra-Neamț să facă ce știu ei că trebuie făcut și e legal ca să scape de colegii care umblă drogați, deoarece vor avea toți de pierdut când lumea va începe să evite deplasarea cu taxiul în Piatra-Neamț pentru a nu nimeri cu un drogat la volan.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate