Tarife noi la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț

0

Sala Polivalentă din Piatra-Neamţ, a cărei construcţie a fost finalizată în anul 2010, este o facilitate sportivă publică care aparține pietrenilor și se află în prezent în administrarea S.C. Locativserv S.R.L.

Complexul sportiv oferă spaţii generoase pentru activităţi din cele mai variate: evenimente sportive şi cultural artistice, concerte, conferinţe.

Conducerea Locatiserv dorește pe această cale să aducă la cunoștința persoanelor interesate și celor dornici de mișcare că la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț, pe lângă meciurile din competițiile locale, naționale și internaționale, orice persoană interesată poate, contracost, să desfășoare activități sportive.     

Vezi aici tarifele: http://locativserv-piatraneamt.ro/tarife/

In ultima sedinta de Consiliu Local desfasurata in data de 27.09.2018 au fost aprobate noi tarife pentru o parte dintre activitatile ce se pot desfasura la Sala Polivalenta, astfel:

  • Teren tenis – 40 lei/ora pe timp de iarna si 20 lei/ ora pe timp de vara.
  • Teren minifotbal – 100 lei/ora.
  • Inchiriere spatii de la intrarea principala si de la demisol pentru activitati comerciale – 80lei/ora.
  • Tarife pentru loturile, grupurile de sportivi (handbal,volei) aflati in cantonament sunt urmatoarele:
  • 50 lei/ora pentru inchirierea salii competitionale mici;
  • 100 lei/ora pentru inchirierea salii competitionale mari.

Persoanele interesate se pot adresa administratorului Sălii Polivalente (str. Mihai Viteazu), la sediul societății S.C. Locativserv S.R.L (str. Cuejdi, nr. 1 B, cladire Mall Forum Center, et. 3) sau pe pagina de facebook a societății https://www.facebook.com/locativserv.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate