Târgul de Carte LIBRIS Piatra-Neamț, la final

0


COMUNICAT DE PRESĂ
TÂRGUL DE CARTE LIBRIS NEAMȚ
14 – 17 septembrie 2023


În perioada 14 – 17 septembrie 2023 s-a desfășurat cea de a XIII – a ediție a Târgului de Carte Libris Piatra Neamț.

Manifestarea, organizată de Camera de Comerț si Industrie Neamț și cofinanțată de Primăria Municipiului Piatra – Neamț s-a desfășurat și în acest an sub sloganul „Cumpără o Carte – Citește – Donează o Carte”, cărțile strânse în urma campaniei urmând a fi donate centrelor Direcției de Asistență Socială Piatra Neamț.

În cadrul Libris au fost prezente 14 edituri din întreaga țară, s-au lansat peste 80 de cărți, au fost expuse lucrări ale pictorilor pietreni Arcadie Raileanu si Petru Diaconu.

Au susținut conferințe si au prezentat cărți: Alexandru Mironov, Varujan Vozganian, Cristian Livescu, Lucian Strochi, Vianu Mureșan, Christian Craciun, Livia Iacob, George Precup, Vasile Baghiu, Mihai Hanganu, Alina Pistol și alți autori prezenți.

În cadrul festivității de deschidere la care a fost prezentă și Garda de Onoare de la Curtea Domnească, au luat cuvântul dl Mihai Apopii președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț, dl. Andrei Carabelea, primarul Municipiului Piatra Neamț, și dl. Ion Asaftei, președintele Consilului Judetean Neamț.

Dl. Andrei Carabelea a fost prezent sâmbătă 16 septembrie la lansarea cărții pentru copii “Ochi de Aur” a scriitoarei Alina Pistol. La finalul lansării, Primăria Municipiului Piatra Neamț a primit cu titlu de donație din partea Camerei de Comerț și Industrie Neamț 40 de volume ale cărții, ce vor fi distribuite grădinițelor din Municipiul Piatra Neamt.

Mihai Apopii
Președinte CCI Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate