Târgu Neamț: Polițiști amenințați cu moartea și atacați de romi, în zona Lidl [Ultima Oră]

1
Mai mulți polițiști din Târgu Neamț au fost amenințați cu moartea și agresați de cetățeni de etnie rromă din Vînători-Neamț. S-a întâmplat marți, 20 noiembrie, în jurul orei 19.00, în zona magazinului Lidl din Târgu Neamț. Scandalul s-a finalizat cu imobilizarea agresorilor și aducerea lor la Sediul Poliției orașului, pentru audieri.

Scena a avut loc în văzul a numeroase persoane care se aflau în zonă la momentul respectiv.

Potrivit martorilor oculari, trei cetățeni de etnie romă (doi bărbați și o femeie) ar fi adresat polițiștilor cuvinte jignitoare și amenințări cu moartea, nervoși că oamenii legii „au îndrăznit” să legitimeze doi căruțași (rude ori cunoștințe, tot cetățeni de etnie romă din comuna Vînători- Neamț), care staționase neregulamentar atelajele hipo și se aflau pe un sector de drum interzis căruțelor.

Ba mai mult- unul dintre romi a luat o scândură de lemn din căruță și a atacat un polițist. Se pare că ar fi vorba despre ag. principal Bogdan Ferestrăoariu, de la Formațiunea Rutieră. În cele din urmă, agresorul a fost imobilizat de către ceilalți agenți prezenți la fața locului.

Momentan, nu deținem informații despre starea de sănătate a polițistului agresat fizic.

Revenim cu informații oficiale.

Sperăm ca acest eveniment neplăcut, la care au asistat numeroși târgoveți, să aibă urmările logice, impuse de lege. Cei vinovați să înțeleagă o dată și pentru totdeauna că legea e aceeași pentru toți, nu să fie încurajați (prin nepedepsire în instanță) să repete astfel de isprăvi. Iar cetățenii Târgului să reacționeze. Și oamenii legii să nu se lase intimidați, ci să acționeze așa cum se pare că au făcut-o în această seară. Căci… ei sunt baza.

Andreea Trăsnea


Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. NELU spune

    M ai Concret a fost ceva la genul cum e pe Y cu Politistii Din Harlau care primeau SOMN !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate