TARE CA PIATRA, editia a VI-a

2

La Piatra Neamț va avea loc TARE CA PIATRA ediția a VI-a, concursul național de downhill si skateboarding. Între 23-24 iulie sportivi din întreaga țară se vor întâlni pe Muntele Cozla, unde organizatorii au pregatit pentru ei noul traseu permanent de downhill și un skatepark deja bine cunoscut. Seara o petrecerem ca la carte, cu DOC, Deliric1,VD aka CTC.

TARE CA PIATRA pune Piatra Neamț pe harta competițiilor profesioniste de sporturi extreme. Această ediție inaugurează primul traseu permanent de downhill din regiune, urmând să se construiasca încă 3 trasee până anul viitor. Piatra Neamț, oraș isoric, vizitat până acum pentru mânăstirile din împrejurimi, lacul Bicaz și turnul lui Ștefan cel Mare, va deveni noul hot-spot pentru iubitorii sporturilor extreme: în ediția de iarnă a TARE CA PIATRA se va amenaja un snowpark profesionist.

TARE CA PIATRA este organizat, ca în fiecare an, de Fundația Ileana, Asociația Sportivă Shack și Primăria Piatra Neamț. Premiile puse la dispozitie sunt în valoare de €3000.

Detalii pe http://tarecapiatra.ro/

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. pavel bartos spune

    bai fraere este si cu skatebordul si cu bicicleta :P…

  2. x spune

    Coboritul de pe munte cu bicicleta nu este skateboarding ci montanbaik

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate