Tare ca Piatra 08

0

Tare ca Piatra creste si ajunge în acest an la cea de-a 8a editie. Festivalul are loc in 20-21 Iulie, in Piatra-Neamt si gazduieste incepand cu aceasta editie, 4 probe: DOWNHILL, SKATE, ROLE si STREETBALL.

tare ca piatra
tare ca piatra

De aceasta data, va asteptam in centrul istoric al orasului, in Piata Curtea Domneasca, unde va fi amplasat skatepark-ul si un teren profesionist de basket, marca SPORT ARENA. Tot in aceasta locatie va avea loc si primul targ de HandMade Tare Ca Piatra. Concursul de Downhill se desfasoara pe traseul de pe Muntele Cozla (3 Km), cu START-ul pe Platou si FINISH-ul la Colibele Haiducilor.

Inscrierea online este obligatorie si se face pe site-ul oficial al evenimentului: www.tarecapiatra.org.

Petrecerea Tare Ca Piatra da startul la distractie intr-o locatie inedita – IGLOOul de pe Platoul Cozla, alaturi de DOC&Deliric si High Jet, pe 20 Iulie, orele 20:00 (20 RON – biletul/ 30 RON la intrare; intrare libera pentru concurenti).

Invitații speciali pentru această ediție, vor fi cei 80 de rideri din toată Europa, aflati in turneul national WE TOUR – turneu la toate contesturile de role/skate/bmx din România. Pentru Maia Outdoor festivalul este un bun prilej de a va prezenta cele mai noi modele de role si accesorii, skate-uri si trotinete. Nu rata posibilitatea testarii lor si vin-o la noi sa iti facem gratuit un tatuaj temporar, o amintire a ceea ce va fi Tare ca Piatra 08.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate