„Harbuz s-a aliniat”, „Chelaru a venit în întâmpinarea noastră”, „Dan Constantin e alaturi de noi” zice domnul Tarata. Noi suntem curiosi cand ne va spune ca a dat mana si cu vreo civilizatie extraterestra.

2

tce

Am vazut recent o declaratie a domnului Tarata cum ca „Harbuz s-a aliniat”, „Chelaru a venit în întâmpinarea noastră”, „Dan Constantin e alaturi de noi” si inca cateva lucruri care m-au facut sa cred ca omul are o problema pe care noi cu compasiune o punem pe seama varstei …. e senil.
1. Harbuz e o minte prea agera si antrenata ca sa se alinieze vreodata cu cineva. La Harbuz, doar altii daca se aliniaza cu el .
2. Chelaru este cel mai orientat politician nemtean care a resusit sa se tina in top in timp ce majoritatea au fost trecatori, iar la nivelul la care este domnul senator, eventual a intins o mana spre Tarata, nu a venit in intampinarea lui, ci a incercat sa il salveze si sa il aduca la realitate.
3. Dan Constantin alaturi de Tarata …. noi stiam ca domnul Dan s-a lovit la o coasta, nu la cap.
Vedem tot in declaratiile domnului senil ca a semnat ceva dar nu cu seful partidului ceea ce suna interesant si poate ne arata domnul Tarata si cum a fost imputernicita acea persoana de catre partid sa semneze ceva, dar asta e alta discutie .
De regula parerea noastra trebuie sa conteze mai putin deoarece noi nu suntem decat niste nestiutori care ne exercitam dreptul de a avea o opinie, asa ca am contactat telefonic pe domnul Arsene sa ne explice el cum de a ramas pe dinafara partidului . O fi pierdut cheia de la PSD si nu avea cu ce sa intre ?
In legatura cu ultima aparitie in presa in care se incearca excluderea dumneavoastra din PSD, sau impropriu spus excludere, ci mai degraba se baga zazanie intre dumneavoastra si domnul Harbuz. Ce ne puteti spune?
Eu sunt presedintele PSD-ului, iar Tarata e in UNPR din cate stiu eu. E un om caruia i-a placut traseismul politic pentru interesele lui personale. Zazanie intre mine si deputatul Harbuz nu are cum sa bage Culita Tarata, e prea mic ca sa faca chestia asta, insa la modul cum s-a adresat fata de domnul deputat Harbuz ca s-a aliniat in spatele lui , nu ii face cinste si nu cred ca il onoreaza nici pe domnul Harbuz. Vis-a-vis de faptul ca a spus ca are un protocol semnat cu PSD-ul, Culita Tarata va avea semnat cu PSD-ul un protocol atunci cand va fi semnat de presedintele PSD. In rest, nu are semnat nici un protocol cu PSD-ul, se imbata cu apa rece. Vis-a-vis de o alta afirmatie a lui cum ca eu nu provin din economia reala, ii transmit domnului Tarata ca eu chiar vin din economia reala, ca ceea ce am facut pana la varsta asta am facut prin propriile mele puteri si fara contracte cu statul si alte unitati ale statului, din cate imi aduc eu aminte si stiu foarte bine, domnia sa a trimis in somaj vreo cateva zeci de mii de oameni din judetul Neamt prin societatile comerciale pe care le-a cumparat si le-a dus in faliment. El ar trebui sa se uite intai la el, sa vada ce manager a fost el, ca a falimentat toate societatile comerciale pe care le-a luat in judetul Neamt, sa vada ce a facut el cu fostele unitati ale statului, si dupa aia sa vorbeasca de mine. Daca vrea mai multe amanunte, pot sa fac si o conferinta de presa saptamana viitoare sa ii explic mai bine ce a facut el si cum stie el sa faca bani din banii statului. Daca vrea mai mult, eu pot sa ii spun mai mult.
Cu sinceritate va marturisim ca noi am inceput sa percepem ca pe o gluma ceea ce spune domnul Tarata , ca nu mai putem sa il luam in serios, dar tot asa, in spirit de gluma, si am sa va rog sa nu dati nici un nume, va rog sa ne spuneti daca e asa ,caci  noi avem informatii ca foarte multi de la UNPR si din jurul domnului Tarata umbla pe la usile  PSD-ului. Poate domnul Tarata nu intelege care e situatia reala  si crede ca toata lumea , inclusiv domnul Harbuz, domnul Chelaru sau  domnul Dan Constantin  sunt de partea lui, in timp ce in realitate, cei mai apropiati oameni ai lui se pregatesc sa abandoneze corabia .
Domnul Harbuz este un tip prea inteligent , un om pe care eu il stimez si il respect foarte mult ca sa ajunga
la comanda lui Tarata. Niciodata nu se intampla asta. Asta e in mintea lui, a lui Tarata , ca pe toti trebuie sa ii alinieze si sa faca partidul Tarata in judetul Neamt, daca s-ar putea. Insa va spun ca aveti dreptate, majoritatea oamenilor pe care i-a pacalit si s-au dus in UNPR, astazi vin si bat la usa PSD-ului, si imi spun”Domnu’ presedinte, am vrea sa facem cumva sa ne intoarcem, ca acolo nu se mai poate. Omul traieste in lumea lui….”
Noi vom mai incerca odata sa vedem,  poate accepta domnul Tarata o emisiune fata in fata cu dumneavoastra, ca pana acum se pare ca a fugit de o confruntare directa si cu argumente concrete . Daca domnul presedinte al CJN accepta o astfel de dezbatere filmata va mentineti promisiunea ca veti participa ?
Cu mare drag eu vin la orice emisiune ma invitati si il invitati si pe domnul presedinte Tarata, sa discutam si despre economia reala pe care o tot aminteste, ce vrea el,si despre cum am facut si eu si dumnealui bani si care si cum a facut bani pe spinarea statului roman. Numai sa vrea o astfel de dezbatere cinstita. Eu stiu multe si pot sa spun multe. Il astept intr-o emisiune daca vrea.

Asadar asteptam  din partea domnului presedinte al CJN domnul Culita Tarata o confirmare ca este de acord sa paricipe la o dezbatere video cu noi in calitate de moderatori, si ca sa nu fie nici o problema, promitem sa-i punem la dispozitie inainte si intrebarile care-i vor fi adresate, numai sa aiba barbatia politica sa participe la o astfel de dezbatere.
Ideal ar fi ca aceasta dezbatere  sa se desfasoare in sala CJN, sa participe toata presa si fiecare entitate media  sa poata pune cate 2-3 intrebari dupa care cei doi sa aiba timpi egali de vorbit liber dar pe rand.
Ne oferim noi sa moderam aceasta dezbatere, deoarece stim cu toti ce greu o duce domnul Tarata de cand nu mai are firme sau afaceri pe numele lui si contrar zvonurilor mincinoase, stim cu totii de asemenea ca nu are nici macar un ziar, doua la dispozitie sau vreo televiziune a lui unde sa poata face o astfel de dezbatere. Promitem sa trimitem si o masina dupa domnia sa, ca am vazut ca in declaratia de avere de pe 2013 nu are nici un fel de autovehicul. Un om cinstit si mai ales onest, nu ca noi ceilalti ce ne permitem sa avem masini proprietate personala.  Hai pa!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. x spune

    Vremelnicia lor dureaza de peste 20 de ani.Nu este prea mult?

  2. domnu' dan spune

    Deja nu mai intereseaza pe nimeni asa-zisele „declaratii politice” ale acestor personaje de trista amintire, care populeaza vremelnic (sa speram) birourile administratiei publice locale. Ati putea face chiar un sondaj despre acesti daunatori (ca sa fiu elegant in exprimare), despre notorietatea lor in randul populatiei, despre increderea (lipsa!) de care se bucura, sau despre sustinerea proiectelor acestora in cadrul nemtenilor. Nu ma intrebati care proiecte.
    As paria ca nemtenii ii iubesc mult, mult de tot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate