Tărâmul Moșului la Piatra-Neamț: S-au aprins luminițele din bradul de Crăciun și din centru (FOTO/VIDEO)

4

În această seară s-a pornit iluminatul de sărbători din Parcul Central și Curtea Domnească. S-au aprins și cele 50.000 de luminițe din Bradul de Crăciun.

Foișorul din Parcul Central s-a transformat în căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea să-l întâlnească, să stea de vorbă cu el și să-i vadă pe spiriduși în acțiune, împachetând cadouri. Moș Crăciun îi va aștepta cu câte o surpriză în fiecare zi pe cei mici de la ora 14:00, până seara târziu la ora 20:00.

În fiecare seară, de la ora 18:00, pe scena din centrul parcului vor fi spectacole susținute de artiști locali, ansambluri folclorice, trupe de folk și grupuri de copii.

La căsuțele din Parcul Central veți găsi feluri de mâncare potrivite pentru toate gusturile: de la preparate tradiționale și dulciuri până la vinul fiert aromat care să ne încălzească în serile friguroase de iarnă. Decorațiunile de sărbători vor avea și ele căsuțe rezervate, unde producători locali își vor prezenta cele mai frumoase ornamente pentru acest sfârșit de an.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Cotoros Ștefan spune

  Dacă acesta este „Tărâmul Moșului” înseamnă că Piatra Neamț a ajuns de poveste. A ajuns un oraș c-i plângi de milă. Vai de capul lui oraș ce zile a ajuns. Cred că ar trebui să fie făcute publice sumele care s-au alocat pentru acest eveniment și pentru înfrumusețarea orașului, să le vadă și guvernul. Oricum, pietrenii s-au ars foarte tare cu alegerea făcută . Au curajul să-i mai aleagă încă odată?
  „Liberalul”

 2. Marius spune

  Deci,mai slab ca anul acesta nu am văzut niciodată Piatra neamțul împodobit , și cășuța aia de lângă trecerea de pietoni de la Altex care îți i-a vizibilitatea la trecere e totul…

 3. Ana spune

  Foarte frumos momentul !

  1. Joker spune

   Monstruos bradul…bani aruncați. In parc sunt 4 brazi de 10m inaltime care sunt împodobiți, cred ca ajungeau. Sifonare…sifonare de bani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate