Interviu cu senatorul Eugen Țapu viitorul presedinte al organizatiei PNL Piatra Neamt

7

Interviu cu senatorul Eugen Țapu viitorul presedinte al organizatiei PNL Piatra Neamt .
Un interviu in care discutam cu domnul Tapu  despre planurile sale in PNL dar si despre subiecte mai sensibile ce vizeaza organizatia PNL Piatra Neamt .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. nemtesc spune

  Pacat ca nu l-ati intrebat pe domnul senator Tapu de ce a simtit nevoia sa excluda din partid in jur de 10 membri care au fost alaturi de PNL inca de la inceputurile postdecembriste. Interesant cum asemenea operatiuni despotice nu au niciun ecou in presa nemteana. Cel putin pana acum.

  ADMIN : Nu ni s-a parut elocventa stirea. Din toate partidele sunt dati afara toti cei care misca in front. Daca restul membrilor accepta fara sa realizeze ca le poate veni si lor randul oricand, isi merita soarta si nu le plangem de mila .

  1. nemtesc spune

   Iar din titlul articolului nu reiese impartialitatea autorului, intrucat domnu Tapu nu e singurul candidat pentru presedintia organizatiei PNL Neamt, iar alegerile nu s-au realizat inca.
   Prin urmare, Interviu cu senatorul Eugen Țapu posibilul viitor presedinte al organizatiei PNL Piatra Neamt, n-ar fi mai bine ?

   ADMIN : Haideti sa nu o dam pe dupa cires ca e clar cu mult timp inainte cine castiga alegerile interne in partidele din Neamt . De ce sa fim ipocriti ?

   1. nemtesc spune

    De acord cu ce spuneti. Dar ar fi pacat sa transformati ziarpiatraneamt in antena3.

   2. un cititor spune

    Nu cred ca e vorba de ipocrizie. Ne-am obisnuit sa luam totul de-a gata, ca asa trebuie sa fie. Macar aparentele ar trebui pastrate cat de cat.

    1. nemtesc spune

     exact. Si uite asa, la sugestia dezinformarii, omul nu mai face nimic, oricum actiunile lui sunt insignifiante. Si ma gandesc ca toate astea o sa aiba un sfarsit.

 2. Magda spune

  Sunt oameni specializati, cu anumite competente, care au menirea de a sfatui persoanele publice cum sa se prezinte in public. Dl. senator ar trebui sa caute astfel de oamnei, daca ii are acestia nu isi fac treaba cum trebuie. In primul rand nu se face turul televiziunilor cu aceeasi camasa, in al doilea rand, cravata si sacoul ar trebui sa fie nelipsite, si, in al treilea rand, lectii de dictie, nu se lasa fraze neterminate si nu se fac poticneli. Un lider nu asa se prezinta.

  1. un cititor spune

   Iti bati gura de pomana. Toata lumea stie cat de strans la punga e domnul. Prefera sa mearga ca la piata decat sa mai cheltuie bani pe chestii din astea „de imagine”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate