Țapu Eugen – PNL Neamț: ”Dezinteresul pentru educația din Neamț este maxim”

2

Un nou început de an școlar, iar ceea ce ar trebui să fie o bucurie pentru mii de copii din județul Neamț, devine un coșmar.
Ne confruntăm cu o realitate dureroasă. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) nu a avizat sanitar 33 de unități școlare, 7 școli nu au aviz de securitate la incendii, iar 58 unităţi şcolare au toaleta în curte.
În aceste condiții, este aproape imposibil să le ceri elevilor și cadrelor didactice să facă performanță.
PSD Neamț, Consiliul Județean Neamț, ar fi trebuit să facă mult mai multe pentru școala nemțeană. Din păcate, dezinteresul pentru acest domeniu este maxim, din partea unor politicieni care nu iubesc școala, nu iubesc educația.
” zicea senatorul PNL de Neamț, Eugen Țapu, în 2019, înainte ca partidul său să preia guvernarea.

Câte toalete la școlile din Neamț a finanțat guvernul PNL? Câte școli au fost modernizate cu bani de la guvernul PNL? Știm cu toții că ce s-a mai făcut s-a făcut pe banii comunităților locale. Ce este interesant este că la capitolul pericolul la adresa vieții copiilor senatorul liberal zicea de 7 școli care nu au aviz ISU, iar acum, în 2021, Inspectoratul Școlar condus de un liberal care se află în subordinea guvernului PNL comunică 9 clădiri cu destinație școlară care nu sunt autorizate în caz de incendiu.

Deci, cum spunea marele liberal nemțean, dezinteresul pentru educația din Neamț este maxim, din partea unor politicieni care nu iubesc școala, nu iubesc educația.

2 Comentarii
  1. VLAD spune

    ,,Model de făcătură politică, de ”fă-te că lucrezi”, de ”fă-te că iubești țara” și ”fă-te că te preocupă”, ”România educată” are tot ce trebuie pentru a scoate ochii și pentru a nu produce mare brînză. În curînd, va fi și model de tocat bani.,,

  2. Oana spune

    Dezinteresul incepe de la ISJ si directorii marioneta numiti din randul propriului partid. Parca primaria este obligata sa faca diverse prin scoli, macar cu numele. Cati bani a dat primaria pentru dotari scolilor? A, da, nu sunt bani… Suntem satui de minciuni! Apropos, a fost valva cu o sala de sport lipsa si atat de necesara la o scoala din oras. Sigur Primaria o va construi🤣🤣🤣

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate