Tânărul din Ţibucani dat dispărut a fost găsit

0

Tânărul a fost găsit în cursul zilei de vineri, 18 mai, pe raza localităţii Ţibucani. Infomaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit  Ziar Târgu Neamţ, tânărul care dispăruse ar avea unele tulburări psihice. A fost internat şi externat de mai multe ori din această cauză, la Psihiatrie. Oameni care îl cunosc ne-au povestit că deseori consumă băuturi alcoolice la barul din comună, apoi caută scandal fără motiv…

Ştire iniţială:

În data de 17 mai 2018, polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de un bărbat, de 57 de ani, cu privire la faptul că fiul său, Vîrlan Victor, de 28 de ani, din Țibucani, a plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu o zi și nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data de 16 mai 2018, tânărul ar fi fost observat în apropierea unei stații de autobuz din localitatea Țibucani, fără a se cunoaște dacă acesta a părăsit localitatea.

În momentul plecării de la domiciliu, tânărul era îmbrăcat cu o vestă albastră, o bluză de trening galbenă, pantaloni de trening gri, pantofi negri şi o şapcă maro.

Persoana dispărută prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1.88 m, greutate 75 kg, păr şaten, ochi căprui, prezintă 3 cicatrici în zona capului pe partea dreaptă, pe antebraţul stâng are tatuat un vapor, în urechea stângă poartă un cercel negru.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate