Tânărul de 14 ani, găsit înecat în apele Bistriței, va fi înmormântat duminică

12

Misiunea de căutare-salvare a persoanelor posibil înecate în canalul de fugă al râului Bistriţa a continuat şi în data de 27.07.2017, începând cu ora 08:45 până la ora 16:30, fiind găsit decedat unul din cei doi adolescenți, cel de 14 ani, de către echipa de scafandri în zona grătarelor de la CHE Vânători din satul Dumbrava Deal, comuna Săvinești.

La misiunea de căutare au participat un ofiţer şi treisprezece subofiţeri cu o autospecială de scafandri, două autospeciale de capacitate mică, două autospeciale de intervenţie şi comandă, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă şi patru bărci pneumatice din cadrul Detaşamentelor de pompieri Piatra Neamţ, Roman și Tîrgu Neamț. Pe timpul misiunii a fost folosit sonarul aflat în dotarea bărcilor, conform unui comunicat al ISU Neamț.

Reamintim că în data de 22 iulie doi tineri, de 14, respectiv 18 ani, din Piatra-Neamț s-au înecat în canalul de aducțiune a Bistriței, în zona Remat. Trupul tânărului de 18 ani încă nu a fost găsit!

„Condoleanțe familiei îndurerate!

Dispariția prematură a lui Mihai a lăsat în sufletele noastre tristețe adâncă și o pierdere ireparabilă. Dumnezeu să-l odihnească în rândul îngerilor!

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 30 iulie, după Liturghie, ora 11.30, la Biserica Dumbrava Roșie.”, este mesajul trasmis de directorul școlii „Daniela Cuciuc” din Piatra-Neamț, al cărei elev era tânărul de 14 ani, Mihai, găsit fără viață în apele Bistriței.

Sincere condoleanțe!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
12 Comentarii
 1. maria spune

  Era un baiat foarte inteligent,pacat de asa pierdere. Dumnezeu sa-i ocroteasca pe parintii indurerati si pe el D-zeu sa-l ierte!

 2. Lily Delea spune

  Dumnezeu să îl odihnească în pace! Părinților le doresc multă putere să poată să treacă peste această tragedie. Este foarte greu!

 3. Mihaela Vornicu spune

  Dumnezeu sa -l ierte!

 4. Irina Ana spune

  Dumnezeu să îl ierte

 5. ciurea lenuta spune

  Dumnezeu sa l odihneasca! Familiei multa putere si tarie pt a depasi acest foarte greu moment!!!

 6. Mackenzie Sol Momo spune

  Dumnezeu să-l odihnească în pace !

 7. Ioan Enasel spune

  Pacat a plecat dintre noi prea devreme fara sa vrea. Dumnezeu sa-l odihneasca.

 8. Irina Munteanu spune

  Dumnezeu sa-l odihneasca!

 9. Valeria Stratila spune

  Dumnezeu să-l ierte!!!!

 10. Dorina Fichiu spune

  Dumnezeu să-l ierte!

 11. Boghina Elena spune

  Dumnezeu să l ierte

 12. Daniela Hosseini spune

  D zeu sa l odihneasca!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate